Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Російська кухня

Куряче філе в сирі

( 4.6667 4 59 9 оцінок)

892 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Куряче філе в сирі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогоднішній рецепт - супер-гостра курка, яка називається по-корейськи бульдак. Корейське слово «бул» означає «вогонь», а «дак» означає «курка», так що ви можете називати це «пожежною куркою». Отже, приготуємо ситне і гостре куряче філе в сирі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе в сирі" (на 100 грам)

  • Білки15.1 гр.
  • Жири9.4 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії169 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте гострі перцеві пластівці, можна використовувати червоний перець чилі, пасту з гострого перцю або томатну пасту, соєвий соус, трохи оливкового або рослинного масла, мелений чорний перець, солодкий соус чілі, очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник, і подрібнений імбир в мисці. Добре перемішайте в однорідну пасту.

Крок - 1
02

Тепер ретельно помийте під проточною водою курячу грудку і на обробній дошці наріжте її невеликими шматочками. Додайте курку в підготовлену пасту і добре перемішайте вручну. Залиште на час постояти.

Крок - 2
03

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Додайте нарізані кільця очищеного імбиру і смажте їх кілька хвилин. Переверніть їх лопаткою один або два рази, поки обидві сторони не стануть трохи хрусткими і світло-золотистим.

Крок - 3
04

Помістіть мариноване куряче філе в чавунну каструлю. Використовуйте воду, щоб обполоснути миску і вилийте залишившийся соус в каструлю. Накрийте каструлю з куркою кришкою і варіть на середньому вогні 10 хвилин. Якщо ви використовуєте звичайну каструлю, це займе від 7 до 8 хвилин. Будьте обережні, щоб не спалити курку.

Крок - 4
05

Розкрийте і перемішайте курку дерев'яною ложкою. Додайте раніше обсмажений імбир зверху курки. Зменшіть вогонь до самого слабкого. Накрийте кришкою і дайте готуватися вмісту ще близько 10 хвилин, поки курка повністю не приготується.

Крок - 5
06

Коли курка приготується, укладіть поверх попередньо нарізані кубики моцарели. Помістіть каструлю з вмістом в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на кілька хвилин, поки сир повністю не розплавиться і не почне пузиритися.

Крок - 6
07

Витягніть готове куряче філе з духовки і посипте попередньо вимитою і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Подавайте страву гарячою до обіднього столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тісто для Лазаньї - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для Лазаньї 40 1 3 з 5 - детальніше -
Сирний суп по французьки - покроковий рецепт, фото 1 Сирний суп по французьки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Макаруни з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни з кремом 65 3 3 з 5 - детальніше -