Сьогоднішній рецепт - супер-гостра курка, яка називається по-корейськи бульдак. Корейське слово «бул» означає «вогонь», а «дак» означає «курка», так що ви можете називати це «пожежною куркою». Отже, приготуємо ситне і гостре куряче філе в сирі.
Змішайте гострі перцеві пластівці, можна використовувати червоний перець чилі, пасту з гострого перцю або томатну пасту, соєвий соус, трохи оливкового або рослинного масла, мелений чорний перець, солодкий соус чілі, очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник, і подрібнений імбир в мисці. Добре перемішайте в однорідну пасту.
Тепер ретельно помийте під проточною водою курячу грудку і на обробній дошці наріжте її невеликими шматочками. Додайте курку в підготовлену пасту і добре перемішайте вручну. Залиште на час постояти.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Додайте нарізані кільця очищеного імбиру і смажте їх кілька хвилин. Переверніть їх лопаткою один або два рази, поки обидві сторони не стануть трохи хрусткими і світло-золотистим.
Помістіть мариноване куряче філе в чавунну каструлю. Використовуйте воду, щоб обполоснути миску і вилийте залишившийся соус в каструлю. Накрийте каструлю з куркою кришкою і варіть на середньому вогні 10 хвилин. Якщо ви використовуєте звичайну каструлю, це займе від 7 до 8 хвилин. Будьте обережні, щоб не спалити курку.
Розкрийте і перемішайте курку дерев'яною ложкою. Додайте раніше обсмажений імбир зверху курки. Зменшіть вогонь до самого слабкого. Накрийте кришкою і дайте готуватися вмісту ще близько 10 хвилин, поки курка повністю не приготується.
Коли курка приготується, укладіть поверх попередньо нарізані кубики моцарели. Помістіть каструлю з вмістом в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на кілька хвилин, поки сир повністю не розплавиться і не почне пузиритися.
Витягніть готове куряче філе з духовки і посипте попередньо вимитою і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Подавайте страву гарячою до обіднього столу.
Випадкові рецепти