Думаємо, що це може бути хороший обід, який не потребує багато зусиль і часу. Разом з цією куркою можна приготувати картопляне пюре.
Для початку, добре помийте курячу грудку і просушіть її паперовим рушником. Викладіть м'ясо на обробну дошку і розріжте курячу грудку навпіл, промокніть паперовим рушником, щоб видалити зайву воду.
Використовуйте гострий ніж, щоб розрізати курячу грудку, як гармошку, але не розрізайте до кінця, просто розріжте досить глибоко, щоб курка наповнилася. Збризніть куряче філе оливковим або рослинним маслом і покрийте курку.
Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем куряче м'ясо, потім додайте трохи каррі (можете використовувати спеції на свій смак).
Змастіть вогнетривкий посуд невеликою кількістю оливкового або рослинного масла, потім перекладіть в ємність приправлені курячі грудки.
Далі викладіть на обробну дошку твердий сир (добре плавиться) і наріжте його невеликими скибочками. Розмір скибочки повинен відповідати розрізу на курячої грудях. Заповніть прорізи курячої грудки тонко нарізаним сиром.
Потім викладіть на кухонну дошку бекон і наріжте теж невеликими шматочками. Потім очистіть від нутрощів і хвостика болгарський перець, а потім наріжте і його тонкими смужками. Заповніть прорізи курячої грудки нарізаним беконом і часточками перцю.
В один посуд налийте високої жирності вершки, в які потрібно додати гірчицю, сіль і чорний мелений перець. Потім додайте в ємність натертий на крупній тертці сир, а так само очищені від лушпиння зубчики часнику і все добре перемішайте.
Вилийте утворену вершкову масу на курку і помістіть в уже розігріту духовку, потім запікайте при температурі 180-190 градусів, поки куряча грудка не набуде красивий колір. При необхідності через деякий час можна підвищити температуру до 200 градусів. При бажанні готове куряче філе в вершках можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Випадкові рецепти