Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Вірменська кухня

Куряче філе в вершках

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

766 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Куряче філе в вершках - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Думаємо, що це може бути хороший обід, який не потребує багато зусиль і часу. Разом з цією куркою можна приготувати картопляне пюре.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе в вершках" (на 100 грам)

  • Білки13.9 гр.
  • Жири11.9 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії178 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, добре помийте курячу грудку і просушіть її паперовим рушником. Викладіть м'ясо на обробну дошку і розріжте курячу грудку навпіл, промокніть паперовим рушником, щоб видалити зайву воду.

Крок - 1
02

Використовуйте гострий ніж, щоб розрізати курячу грудку, як гармошку, але не розрізайте до кінця, просто розріжте досить глибоко, щоб курка наповнилася. Збризніть куряче філе оливковим або рослинним маслом і покрийте курку.

Крок - 2
03

Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем куряче м'ясо, потім додайте трохи каррі (можете використовувати спеції на свій смак).

Крок - 3
04

Змастіть вогнетривкий посуд невеликою кількістю оливкового або рослинного масла, потім перекладіть в ємність приправлені курячі грудки.

Крок - 4
05

Далі викладіть на обробну дошку твердий сир (добре плавиться) і наріжте його невеликими скибочками. Розмір скибочки повинен відповідати розрізу на курячої грудях. Заповніть прорізи курячої грудки тонко нарізаним сиром.

Крок - 5
06

Потім викладіть на кухонну дошку бекон і наріжте теж невеликими шматочками. Потім очистіть від нутрощів і хвостика болгарський перець, а потім наріжте і його тонкими смужками. Заповніть прорізи курячої грудки нарізаним беконом і часточками перцю.

Крок - 6
07

В один посуд налийте високої жирності вершки, в які потрібно додати гірчицю, сіль і чорний мелений перець. Потім додайте в ємність натертий на крупній тертці сир, а так само очищені від лушпиння зубчики часнику і все добре перемішайте.

Крок - 7
08

Вилийте утворену вершкову масу на курку і помістіть в уже розігріту духовку, потім запікайте при температурі 180-190 градусів, поки куряча грудка не набуде красивий колір. При необхідності через деякий час можна підвищити температуру до 200 градусів. При бажанні готове куряче філе в вершках можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Щі класичні - покроковий рецепт, фото 1 Щі класичні 60 4 3 з 5 - детальніше -
Гарбузова каша - покроковий рецепт, фото 1 Гарбузова каша 45 4 3 з 5 - детальніше -