Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Куряче філе зі сметанним соусом

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1066 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Куряче філе зі сметанним соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Куряче філе в сметанному соусі - страва швидко і просто. Вам потрібно всього кілька хвилин, щоб насолодитися чудовим смаком і ароматом. Шпинатовий соус на основі сметани з додаванням часнику і сиру - дуже смачне поєднання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе зі сметанним соусом" (на 100 грам)

  • Білки16.2 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе в сметанному соусі зі шпинатом з додаванням сиру камамбер - рецепт дуже смачної, вишуканої вечері, готової в лічені хвилини. Для початку підготуйте основний продукт для цієї страви - куряче філе. Отже, курку ретельно промийте під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Потім покладіть м'ясо в глибоку миску та відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Далі обережно очистіть шматок філе від перетинок, викладіть його на обробну дошку і наріжте невеликими шматочками товщиною близько 1,5 см. Посипте курку рясно сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Тепер відправте велику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Обсмажте нарізане куряче філе в олії, перевертаючи його, з двох сторін до золотистого відтінку на м'ясі.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковороду до курки попередньо вимитий холодною водою і просушений шпинат (листя не подрібнюйте), перемішайте все, накрийте ємність кришкою і тушкуйте вміст близько 5 хвилин, поки шпинат не розм'якшиться.

Крок - 4
05

Після закінчення цього часу додайте в сковороду попередньо очищений від лушпиння і вичавлений через прес часник. Залийте так само в сковороду до решти продуктів свіжовичавлений лимонний сік. Знову ретельно все перемішайте.

Крок - 5
06

Ще через 3-4 хвилини влийте в сковороду з вмістом високої жирності сметану або вершки і також засипте відразу всі спеції: сіль, чорний мелений і червоний перець чилі. Знову ретельно все перемішайте і залиште томитися на повільному вогні. Томіть вміст сковороди, поки сметанний соус не загусне і не зменшиться в обсязі (приблизно 10-15 хвилин).

Крок - 6
07

Нарешті, додайте в м'ясну страву заздалегідь нарізані шматочки сиру камамбер і відразу ж зніміть сковороду з вогню. Подавайте це чудове куряче філе зі сметанним соусом з локшиною, яка добре поєднується з м'ясом. Страва на смак виразна, ароматна і дуже смачна.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Торт Чорний принц - покроковий рецепт, фото 1 Торт Чорний принц 60 7 3 з 5 - детальніше -
Томатний сік - покроковий рецепт, фото 1 Томатний сік 40 1 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою 55 4 3 з 5 - детальніше -
Омлет з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з вершками 30 2 2 з 5 - детальніше -