Неймовірно смачні і ситні рулети з курячого філе в листковому тісті. В якості начинки можна використовувати м'ясний фарш, гриби, сир або інші добавки до смаку.
Для запікання використовуйте охолоджене куряче м'ясо. Курячі грудки ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Відокремте шкірку і плівку.
Викладіть куряче м'ясо в глибоку миску. Притрусіть сіллю і чорним меленим перцем. Додайте натертий на дрібній тертці часник і ретельно перемішайте, щоб дати спеціям розподілитися максимально рівномірно.
На робочій поверхні розстеліть харчову плівку. Загорніть в неї грудку і відбийте кухонним молоточком або дерев'яною качалкою. Повинен вийти м'ясний пласт товщиною близько 3 мм.
Сир Емменталь наріжте тонкими скибочками і викладіть на відбивну. В якості альтернативи можна використовувати сир Гауда, Маасдам або Конте. Наступним шаром викладіть тонкі шматочки Прошутто. Італійську шинку можна замінити слайсами копченого окосту, бекону або гострого сиров'яленого м'яса.
Накрийте шинку сиром. За допомогою харчової пінки, загорніть відбивну в щільний рулетик. Начинка повинна опинитися всередині. Одержаний рол загорніть в плівку і відправте в холодильник на 1 годину.
Попередньо разморожене листкове тісто розкачайте в тонкий пласт близько 3-4 мм. Гострим ножем виріжте прямокутники. Їх розмір регулюйте по рулетам з курячої грудки. Змастіть тісто невеликою кількістю гірчиці, відступивши від країв по 1 см. Охолоджений рулетик викладіть на край прямокутника і загорніть, щільно закріпивши краї.
Готові до запікання роли викладіть на застелений пергаментним папером деко.
У невелику ємність вбийте яйця і переміксуйте до однорідності. Змастіть яйцем рулети і нанесіть виделкою малюнок у вигляді сіточки. Надішліть страву в розігріту до 170 ° С духовку. Запікайте протягом 30 хвилин. Смачного!
Випадкові рецепти