Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Куряче філе у фользі в духовці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

725 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Куряче філе у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Це кращий рецепт курячого філе у фользі з овочами. Легка курка, приправлена соусом барбекю і покрита овочами, - найкраща літня їжа. Кожен маленький пакетик з фольги наповнений ніжним, соковитим і смачним м'ясом і овочами. Приготувати таку страву можна в духовці або навіть на грилі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе у фользі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки11.5 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії98 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розігрійте духовку до 180 градусів. Для кожного шматка м'яса підготуйте два листа алюмінієвої фольги; помістіть листи один поверх іншого для збереження всіх смаків при приготуванні. Помістіть попередньо вимиту і просушену паперовим рушником курячу грудку на кожну складену пару листів фольги.

Крок - 1
02

Далі щедро приправте кожен шматок філе сіллю і чорним меленим перцем. Можете за бажанням ще використовувати спеції до м'яса.

Крок - 2
03

Розділіть порівну для кожного шматка м'яса і розташуйте навколо заздалегідь вимиті стебла спаржі. Далі викладіть поруч заздалегідь вимитий і нарізаний тонкими кільцями кабачок і очищений від нутрощів і порізаний тонкими смужками солодкий болгарський перець (зелений і червоний).

Крок - 3
04

Приправте овочі сіллю і чорним меленим перцем. Змастіть кожну курячу грудку соусом для барбекю (можна використовувати будь-який улюблений вами соус). Овочі так само можна змастити соусом, це додасть смак. Полийте куряче філе і овочі невеликою кількістю оливкової олії.

Крок - 4
05

Складіть боки фольги навколо м'яса і овочів, покриваючи повністю; запечатати необхідно досить щільно, щоб що виділяється рідина не вибігала, а продукти пропікалися рівномірно. Повторіть процес з усіма шматками філе і овочами.

Крок - 5
06

Перенесіть пакети з фольги з наповненням на досить великий лист, відправте в попередньо розігріту духовку і запікайте протягом 20-25 хвилин або, поки не закінчите, один раз перевернувши.

Крок - 6
07

Через зазначений час вийміть м'ясо з духовки і обережно відкрийте фольгу; змастіть ще раз кожен шматок м'яса соусом і помістіть деко знову в духовку на 3-4 хвилини. Запікайте, до утворення красивої золотистої скоринки на м'ясі. Куряче філе у фользі приготоване в духовці сподобається всім членам вашої сім'ї. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Буріто - покроковий рецепт, фото 1 Буріто 80 5 3 з 5 - детальніше -
Нут з баклажаном - покроковий рецепт, фото 1 Нут з баклажаном 65 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рис з фаршем "по флотськи" - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем "по флотськи" 50 4 2 з 5 - детальніше -
Печеня з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з грибами 70 6 3 з 5 - детальніше -
Щі з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Щі з томатною пастою 75 6 3 з 5 - детальніше -