Це кращий рецепт курячого філе у фользі з овочами. Легка курка, приправлена соусом барбекю і покрита овочами, - найкраща літня їжа. Кожен маленький пакетик з фольги наповнений ніжним, соковитим і смачним м'ясом і овочами. Приготувати таку страву можна в духовці або навіть на грилі.
В першу чергу розігрійте духовку до 180 градусів. Для кожного шматка м'яса підготуйте два листа алюмінієвої фольги; помістіть листи один поверх іншого для збереження всіх смаків при приготуванні. Помістіть попередньо вимиту і просушену паперовим рушником курячу грудку на кожну складену пару листів фольги.
Далі щедро приправте кожен шматок філе сіллю і чорним меленим перцем. Можете за бажанням ще використовувати спеції до м'яса.
Розділіть порівну для кожного шматка м'яса і розташуйте навколо заздалегідь вимиті стебла спаржі. Далі викладіть поруч заздалегідь вимитий і нарізаний тонкими кільцями кабачок і очищений від нутрощів і порізаний тонкими смужками солодкий болгарський перець (зелений і червоний).
Приправте овочі сіллю і чорним меленим перцем. Змастіть кожну курячу грудку соусом для барбекю (можна використовувати будь-який улюблений вами соус). Овочі так само можна змастити соусом, це додасть смак. Полийте куряче філе і овочі невеликою кількістю оливкової олії.
Складіть боки фольги навколо м'яса і овочів, покриваючи повністю; запечатати необхідно досить щільно, щоб що виділяється рідина не вибігала, а продукти пропікалися рівномірно. Повторіть процес з усіма шматками філе і овочами.
Перенесіть пакети з фольги з наповненням на досить великий лист, відправте в попередньо розігріту духовку і запікайте протягом 20-25 хвилин або, поки не закінчите, один раз перевернувши.
Через зазначений час вийміть м'ясо з духовки і обережно відкрийте фольгу; змастіть ще раз кожен шматок м'яса соусом і помістіть деко знову в духовку на 3-4 хвилини. Запікайте, до утворення красивої золотистої скоринки на м'ясі. Куряче філе у фользі приготоване в духовці сподобається всім членам вашої сім'ї. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти