Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Німецька кухня

Куряче філе під сирною шубою

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1013 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Куряче філе під сирною шубою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Куряче філе під сирною шубою - легка страва на сковороді з італійським смаком. Хитрість до цього швидкого прийому їжі на сковороді в будні дні полягає в тому, щоб використовувати улюблений соус маринара і зберегти соковитість курки!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе під сирною шубою" (на 100 грам)

  • Білки12.4 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть курячу грудку на обробну дошку і гострим ножем розріжте кожен шматок навпіл уздовж, в результаті вийдуть 4 курячі котлети. Щоб розрізати курку уздовж навпіл, покладіть одну руку на курячу грудку і, тримаючи ніж паралельно обробній дошці, розріжте її горизонтально від товстого кінця до тонкого.

Крок - 1
02

Приправте кожну сторону котлет з курячого філе сіллю, чорним меленим перцем і невеликою кількістю італійської приправи.

Крок - 2
03

Додайте масло авокадо в більшу жаростійку сковороду (наприклад, з чавуну або нержавіючої сталі. Якщо у вас немає сковороди, придатної для духовки, ви можете підсмажити кожну курячу котлету будь-якої наявної у вас сковороді і потім залити соус в форму для запікання, а далі підсмажити курку) і нагрійте на середньому або сильному вогні. Масло авокадо - краще для обсмажування, так як у нього більш висока температура диму, ніж у оливкового або вершкового масла. Обсмажте курячі шматки з кожного боку і готуйте, поки термометр для м'яса не покаже внутрішню температуру 65 градусів. Зніміть курку зі сковороди на тарілку і відкладіть в сторону.

Крок - 3
04

Вилийте соус марінара в сковороду і зіскребіть з дна ємності шматочки підрум'янюємої курочки. Поверніть куряче філе, раніше обсмажене, в сковороду і посипте кожну частину заздалегідь натертим сиром моцарелла, а потім посипте італійською приправою.

Крок - 4
05

Увімкніть духовку на розігрів і встановіть решітку в середину духовки. Помістіть курку з моцарелою в духовку і запікайте, поки сир не стане коричневим і не почне пузиритися, близько 5-8 хвилин. Вийміть куряче філе під сирною шубою з духовки і за допомогою термометра для м'яса перевірте, чи відповідає його температура 80 градусів. Насолоджуйтесь.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біляші на воді - покроковий рецепт, фото 1 Біляші на воді 65 3 3 з 5 - детальніше -
Варення з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Варення з яблук 85 1 2 з 5 - детальніше -
Апельсиновий лікер - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий лікер 15 1 2 з 5 - детальніше -