Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Малайзійська кухня

Куряче філе грудки в сметані в духовці

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

2018 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Куряче філе грудки в сметані в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Малайзійська кухня, Угорська кухня, Азербайджанська кухня, Узбецька кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Куряче філе грудки, запечене в сметані в духовці, - ексклюзивний рецепт приготування ніжної, соковитої і дуже смачної курятини. Крім сметанного соусу, м'ясо запікається з моцарелою, помідорами чері та базиліком. Виходить ароматно, апетитно і ситно

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе грудки в сметані в духовці" (на 100 грам)

  • Білки15.8 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи0.9 гр.
  • Калорії118 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помідори черрі вимийте, просушіть і видаліть хвостики. Наріжте помідори тонкими кружечками. Базилік вимийте, обтрусіть від вологи і розберіть на листя.

Крок - 1
02

Філіруйте курячу грудку. М'ясо вимийте і висушіть паперовими рушниками. Через рівну відстань один від одного зробіть на грудях глибокі, але не наскрізні поперечні надрізи (приблизно 6 шт.).

Крок - 2
03

У отримані надрізи вкладіть по шматочку моцарели і черрі і по листку базиліка.

Крок - 3
04

Нафаршировану таким чином курячу грудку посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 4
05

Викладіть сметану в форму для запікання і рівномірно розподіліть по дну.

Крок - 5
06

Гілочки кропу вимийте і висушіть. Видаліть хвостики, а зелень дрібно порубайте. Нарізаним кропом притрусіть сметану зверху.

Крок - 6
07

Поверх кропу викладіть фаршировану курячу грудку. Розігрійте духовку до 200 градусів і відправте туди форму з куркою. Запікайте протягом 35 хвилин. На м'ясі повинна з'явитися рум'яна кірочка.

Крок - 7
08

Куряче філе грудки в сметані в духовці готове. Сир моцарела, помідори черрі і базилік - класичне для італійської кухні поєднання продуктів. Від їх сусідства курятина тільки виграє. Сметана зробила м'ясо особливо ніжним, моцарелла надала вершковий присмак, помідори свіжість, а базилік і кріп приголомшливий аромат. Це дійсно дуже ніжно, соковито і смачно. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кесаділья - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья 25 4 2 з 5 - детальніше -
Буріто з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з яловичиною 40 2 2 з 5 - детальніше -
Торт бите скло зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Торт бите скло зі сметаною 60 4 3 з 5 - детальніше -
Хліб чіабатта в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чіабатта в духовці 180 1 3 з 5 - детальніше -