Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Куряча радість

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

818 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Куряча радість - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Цей рецепт курки з незвичною назвою "Куряча радість" став неймовірно успішним і користується великим попитом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча радість" (на 100 грам)

  • Білки12.6 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії186 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розбийте яйця в досить велике блюдо, щоб воно підходило для курячої грудки. Приправте яйця сіллю і чорним меленим перцем, добре збийте.

Крок - 1
02

Дрібно поріжте попередньо вимиту петрушку (залиште кілька гілочок для гарніру) і додайте половину до яєчної суміші.

Крок - 2
03

Дрібно натріть на тертці сир пармезан і додайте так само в яєчну суміш, добре перемішайте. Відставте утворену суміш в сторону.

Крок - 3
04

Видаліть курячу шкуру з грудки, якщо вона є, потім розріжте м'ясо на більш тонкі скибочки. Тримайте довгий гострий ніж уздовж товстої частини грудей, покладіть руку зверху і проріжте шматок майже до кінця. Розріжте паралельно обробній дошці і відкрийте грудку, як книгу.

Крок - 4
05

Покладіть харчову плівку на обробну дошку, розправте грудку, покладіть її в плівку і відбийте більш товсту сторону, використовуючи плоску сторону кухонного молотка.

Крок - 5
06

Очистіть часник від лушпиння і покладіть його в часниковий прес (дрібно поріжте або видавіть через чеснокодавку). У сковороду на помірному вогні залийте оливкову олію і покладіть частину вершкового масла, добре розігрійте.

Крок - 6
07

Умокніть раніше підготовлену курку в борошно, струснувши зайву. Потім занурте м'ясо в підготовлене яйце, переконавшись, що воно повністю покрите і помістіть в гарячу олію.

Крок - 7
08

Готуйте курку протягом близько 4 хвилин з кожного боку (в залежності від товщини). Перекладіть курку на тарілку і залиште, до подальшого використання.

Крок - 8
09

В ту ж сковороду на повному вогні додайте біле вино (алкоголь може спалахнути, тому будьте обережні, спочатку вимкніть вогонь, якщо не впевнені). Додайте курячий бульйон, засипте подрібнений часник.

Крок - 9
10

Додайте так само в сковороду свіжовичавлений сік з половини лимона. І залиште томитися вміст 2 хвилини на сильному вогні.

Крок - 10
11

Додайте в сковорідку решту нарізаної петрушки. Покладіть залишок вершкового масла і перемішайте, поки масло не розтане на дуже слабкому вогні.

Крок - 11
12

Тепер поверніть курку в утворений соус і продовжуйте томити вміст на повільному вогні не більше 30 секунд. Подавайте курячу радість на теплих тарілках, прикрашену зеленню петрушки.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Лебедине озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебедине озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Маффіни з корицею - покроковий рецепт, фото 1 Маффіни з корицею 50 4 3 з 5 - детальніше -
Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Фріттата з кабачками 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рататуй з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з баклажанів 70 6 3 з 5 - детальніше -
Люля-кебаб з яловичини в беконі - покроковий рецепт, фото 1 Люля-кебаб з яловичини в беконі 40 2 3 з 5 - детальніше -
Короп запечений в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Короп запечений в духовці 40 3 3 з 5 - детальніше -