Укр
Рус
Печінка Другі страви Европейская кухня

Куряча печінка по-анжуйська

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1063 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Куряча печінка по-анжуйська - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Куряча печінка по-анжуйська - апетитна страва з печінки з овочами в пряній підливі. Рецепт нескладний, а продукти доступні, тому з цим впорається навіть початківець кулінар. Куряча печінка по-анжуйська виходить дивно ніжною і збалансованою за смаком. Обов'язково спробуйте зробити її своїми руками. Вийде страва ресторанного рівня!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча печінка по-анжуйська" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи2.9 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти. Курячу печінку очистіть від плівочок і проток, вимийте і наріжте шматочками на один укус. Солодкий і гострий перець, помідори і свіжий чебрець вимийте і висушіть. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння.

Крок - 1
02

Всі підготовлені овочі наріжте дрібними кубиками. Всипте в ємність з курячою печінкою універсальну і гостру суміш спецій, додайте трохи подрібненої цибулі і часнику і перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу.

Крок - 2
03

У каструлі або сковороді з високими бортиками розігрійте рослинне масло і, коли воно розісмажиться, відправте туди замариновану в спеціях печінку.

Крок - 3
04

Додайте половину що залишилася цибулі та часнику і, помішуючи, смажте, поки печінка не зарум'яниться, але всередині залишиться рожевою (2-3 хвилини).

Крок - 4
05

У цей момент відправте в загальну масу всі подрібнені овочі і чебрець. Продовжуючи регулярно помішувати, готуйте все разом пару хвилин. Всипте ще трохи універсальної приправи і пластівці перцю чилі. Посоліть за смаком.

Крок - 5
06

Ретельно перемішайте інгредієнти, накрийте сковороду кришкою і готуйте на середньому вогні 10 хвилин. Влийте трохи води, щоб утворилася підлива. Гарненько вимісіть інгредієнти, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин.

Крок - 6
07

В кінці приготування додайте в страву будь-який томатний соус (або сік), перемішайте і вимкніть вогонь. Куряча печінка по-анжуйськи подається на стіл гарячою. Вона дуже соковита, ніжна і ароматна. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рулетики з баклажанів з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з баклажанів з горіхами 150 8 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Лангет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з печінки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Коктейль Б52 - покроковий рецепт, фото 1 Коктейль Б52 20 1 2 з 5 - детальніше -