Укр
Рус
Домашня ковбаса Другі страви Українська кухня

Куряча ковбаса з желатином

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1400 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Куряча ковбаса з желатином - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Польська кухня, Азіатська кухня, Бельгійська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Ви коли - небудь готували ковбасу в домашніх умовах? Якщо ні, то прийшов час спробувати. Куряча ковбаса з желатином виходить смачною і корисною. Адже в ній немає ніяких добавок, тільки натуральні продукти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча ковбаса з желатином" (на 100 грам)

  • Білки13.9 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії164 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Найголовніше в ковбасі звичайно ж м'ясо. В даному випадку це курка. Для приготування курячої ковбаси можна використовувати будь-які частини цього птаха. Наприклад, ніжки, стегна, філе, причому не знімаючи з них шкіру. Смак готової страви безпосередньо залежить від якості м'яса, тому вибирайте свіже і красиве. Помийте шматки курки під проточною водою і складіть в чисту каструлю.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, відріжте коріння і хвіст, сполосніть під холодною водою. Підготовлений овоч відправте в каструлю з курячим м'ясом.

Крок - 2
03

Моркву очистіть від шкірки і помийте під краном. Розріжте на кілька частин і киньте в каструлю до м'яса і цибулі.

Крок - 3
04

Вміст каструлі посоліть, киньте кілька лаврових листків і залийте водою. Накрийте кришкою і варіть на повільному вогні протягом декількох годин. Якщо у вас є таке пристосування, як пароварка, використовуйте її. У ній м'ясо набагато швидше приготується.

Крок - 4
05

Поки вариться курка з овочами, займіться наступним. Для того, щоб надати ковбасі злегка рожевий відтінок, необхідний буряковий сік. Заздалегідь відварений невеликий буряк натріть на самій дрібній тертці і відіжміть з неї сік.

Крок - 5
06

Зварене м'ясо і овочі дістаньте з бульйону і дайте можливість трохи охолонути. Відокремте м'ясо від кісток, складіть все в тарілку. Додайте копчену паприку і буряковий сік.

Крок - 6
07

В окрему чисту миску налийте декілька половников бульйону, в якому варилася курка з овочами. Киньте желатин і розмішуйте, поки він повністю не розчиниться.

Крок - 7
08

Тепер вам знадобиться такий кухонний прилад як блендер. У його чашу відправте зварені шматочки курки з овочами і спеціями, а також вилийте бульйон з розчиненим у ньому желатином. Закрийте кришкою і збивайте все до однорідної пишної маси.

Крок - 8
09

Як формочку для ковбаси можна використовувати невеликі пластикові пляшки. Відріжте шийку і наповніть їх приготовленою курячою масою. Надішліть в холодильник.

Крок - 9
10

Коли куряча ковбаса з желатином застигне, дістаньте з холодильника, щоб вона вийшла з формочок. Наріжте кружечками і пробуйте. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Заварне тістечко - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тістечко 40 3 3 з 5 - детальніше -
Сирники класичні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники класичні 40 1 3 з 5 - детальніше -
Печеня з яловичини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з яловичини в духовці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Шніцель з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з телятини 20 1 2 з 5 - детальніше -