Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Російська кухня

Куряча грудка запечена в фользі

( 4.7857 4 514 14 оцінок)

1865 - переглядів
100 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Куряча грудка запечена в фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Куряча грудка, запечена в фользі - дуже смачна і дієтичне страва. М'ясо у фользі просочується власними соками і виходить соковитим, ніжним і м'яким.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча грудка запечена в фользі" (на 100 грам)

  • Білки12.6 гр.
  • Жири1.5 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії80 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку підготуйте овочі. Все добре помийте водою і промокніть залишки вологи паперовим рушником. Наріжте кабачок кружечками, товщиною близько 0,5 сантиметра.

Крок - 1
02

Солодкий червоний і зелений перець, можете також ще додати і жовтий, розріжте, видаліть насіння, перетинки і плодоніжки. Розділіть на стільки шматочків, щоб вам було досить покласти до кожної курячої грудки.

Крок - 2
03

З спаржі зріжте щільну, грубу її частина. Вибираючи спаржу, зверніть увагу на довжину пагонів. Найсмачніші ті, у яких довжина не перевищує 15-16 сантиметрів.

Крок - 3
04

Курячі грудки промийте під проточною водою. Обсушити паперовим рушником. Якщо у вас заморожена грудка, спочатку необхідно розморозити її повністю, бажано при кімнатній температурі. Перевірте, щоб на них не було кісточок. Кожну частину філе викладіть на фольгу, складену не менше ніж в два шари. Посоліть і приправте чорним меленим перцем за смаком. Потім з боків викладіть нарізані овочі. Всі інгредієнти полийте оливковою олією.

Крок - 4
05

Курячі грудки і овочі змастіть соусом «барбекю». (Не обов'язково використовувати соус, зазначений в рецепті, ви можете вибрати інший на свій розсуд.) Загорніть філе з овочами щільно в фольгу. Викладіть їх на раніше розігріту решітку гриля. Завдяки фользі, куряча грудка вийде, м'якою і дуже соковитою. Готуйте приблизно 20-25 хвилин або поки курячі грудки не будуть готові. Час готування може змінитися, залежно від розміру курячого філе. Переверніть один раз.

Крок - 5
06

Також ви можете приготувати цю страву і в духовці. Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть курячі грудки з овочами, загорнуті у фольгу, на деко. Надішліть в духовку на 30-35 хвилин. За 5 хвилин до закінчення готування розгорніть фольгу, щоб м'ясо трохи підрум'янилося. Готові курячі грудки, запечені у фользі з овочами, змастіть ще раз соусом «барбекю» і подавайте на стіл. Смачного.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Жульєн з мідій - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з мідій 50 4 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо з яловичини з руколою - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з яловичини з руколою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Печені яблука - покроковий рецепт, фото 1 Печені яблука 20 2 2 з 5 - детальніше -