Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Німецька кухня

Куряча грудка з грибами і сиром в духовці

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

1524 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Куряча грудка з грибами і сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Куряча грудка з грибами і сиром в духовці - відмінна м'ясна страва до обіду. Курка з часниковим маслом і грибами з додаванням вершкового часникового соусу з пармезаном точно сподобається вашим близьким!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча грудка з грибами і сиром в духовці" (на 100 грам)

  • Білки17.3 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Розтопіть вершкове масло в духовці або на сковороді на середньому вогні. Додайте в масло подрібнений часник і обсмажте, до ароматного стану (близько 1 хвилини).

Крок - 1
02

Додайте в сковорідку нарізані гриби, сіль, чорний мелений перець (на свій смак) і петрушку. Готуйте, помішуючи, поки гриби не стануть м'якими. Відставте обсмажені гриби в сторону і дайте охолонути.

Крок - 2
03

Добре вимийте курячі грудки і промокніть паперовим рушником. Приправте м'ясо сіллю, чорним меленим перцем, цибульним порошком і сушеною петрушкою. Потріть кожен шматок, щоб рівномірно покрити спеціями.

Крок - 3
04

Горизонтально утворіть розріз через саму товсту частину кожної грудки, щоб сформувати кишеню. Помістіть скибочки моцарели в кожну кишеню в м'ясі.

Крок - 4
05

Розділіть суміш грибів на рівні частини і наповніть кожну грудку сумішшю грибів (залиште соки в сковороді на потім). Зверху посипте в кожну грудку натертим сиром пармезан. Запечатайте двома або трьома зубочистками близько отворів, щоб гриби залишалися всередині під час приготування.

Крок - 5
06

Розігрійте ту ж саму сковороду, в якій були гриби, а також соки (часникове масло почне корічньовіти). Додайте в масло замариновану курку і обсмажте, до золотистого кольору.

Крок - 6
07

Переверніть і обсмажте з іншого боку до золотистого кольору. Накрийте сковороду і продовжуйте готувати страву в попередньо розігрітій духовці ще 20 хвилин або до тих пір, поки грудка не буде повністю приготовлена.

Крок - 7
08

Щоб зробити додатковий вершковий соус до страви, перенесіть курку на теплу тарілку, зберігаючи всі соки на сковороді. Обсмажте подрібнений часник в останніх соках до тих пір, поки він не стане ароматним (близько 1 хвилини). Зменшіть вогонь до середнього і додайте гірчицю і вершки.

Крок - 8
09

Доведіть соус до готовності і додайте залишені гриби і натертий сир пармезан. Дайте соусу варитися, поки сир пармезан не розтане. (Якщо соус занадто рідкий на ваш смак, додайте суміш кукурудзяного крохмалю і води в ємність, і швидко перемішайте, щоб об'єднати все. Він відразу почне густіти).

Крок - 9
10

Приправте вміст невеликою кількістю солі і перцю на свій смак. Додайте нашатковану петрушку і курку назад у сковороду. Курячу грудку з грибами і сиром, приготовлену в духовці, полийте соусом, що утворився і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодник дієтичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодник дієтичний 45 4 3 з 5 - детальніше -
Грузинський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Грузинський хаш 360 5 3 з 5 - детальніше -
Сибірські пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Сибірські пельмені 60 5 4 з 5 - детальніше -
Болоньєзе класичний - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе класичний 70 3 3 з 5 - детальніше -