Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Куряча грудка з грибами у вершковому соусі

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

904 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Куряча грудка з грибами у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні ділимося з вами рецептом приготування смаженої курячої грудки з грибами у вершковому соусі. Це відмінний рецепт, який займає не більше 40 хвилин. Подавайте з улюбленими сезонними овочами та смаженою картоплею.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча грудка з грибами у вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки15.7 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи0.6 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Часник очистіть від лушпиння, наріжте дрібними кубиками (або видавіть через чеснокодавку), покладіть в невелику миску. Додайте в миску висушений чебрець і вершкове масло кімнатної температури. Змішайте все ложкою, поки все не буде добре об'єднано.

Крок - 1
02

Ретельно вимийте під проточною водою курячу грудку (бажано, зі шкіркою). Відпустіть шкуру на курячих грудках і заповніть простір між м'ясом раніше підготовленою сумішшю масла. Приправте курку з боків сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Розігрійте сковороду середнього розміру на сильному вогні і налийте в неї рослинне або оливкове масло. Покладіть в гаряче масло курячі грудки шкірою вниз. Готуйте кілька хвилин з одного боку, перш ніж повернути, щоб підсмажити іншу сторону.

Крок - 3
04

Помістіть обсмажені курячі грудки в форму для випічки і помістіть в духовку попередньо розігріту до 200 градусів. Запікайте м'ясо близько 20-25 хвилин або до повної готовності.

Крок - 4
05

Далі помийте під проточною водою печериці та трохи просушіть. Наріжте гриби невеликими шматочками і помістіть в сковорідку з рослинним маслом, яку ми використовували раніше. Надішліть сковорідку на плиту, обсмажуйте гриби приблизно 3-4 хвилини, поки вони не підрум'яняться.

Крок - 5
06

Влийте до грибів трохи білого вина, щоб знежирити сковороду, і дайте йому випаруватися як мінімум удвічі. Залийте в сковорідку високої жирності вершки або сметану, соєвий соус і свіжовичавлений лимонний сік і включіть вогонь на низькому рівні. Томіть вміст сковороди, постійно помішуючи, поки соус не загусне.

Крок - 6
07

Вийміть запечену курку з духовки і перенесіть на обробну дошку, щоб охолодити. Наріжте курку досить великими скибочками і викладіть красиво на тарілку. Курячі грудки з грибами у вершковому соусі подавайте до столу з улюбленими овочами і смаженою картоплею.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печінковий торт з морквою - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт з морквою 65 6 4 з 5 - детальніше -
Яблука запечені з корицею - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені з корицею 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Борщ з кропивою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з кропивою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Смачні макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Смачні макаруни 65 2 3 з 5 - детальніше -
Вафлі хрусткі в вафельниці - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі хрусткі в вафельниці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Маринад для копчення риби - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для копчення риби 20 1 2 з 5 - детальніше -