Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Польська кухня

Куряча грудка з баклажанами

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

650 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Куряча грудка з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

опис

Абсолютно запечена і наповнена ароматом, ця куряча грудка пармезан з баклажанами викличе у ваших гостей захват. Шматочки баклажана в паніровці заправлені і покриті чудовим соусом марінара разом з ніжними соковитими курячими грудками, що сочались розтопленою моцарелою і пармезаном.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча грудка з баклажанами" (на 100 грам)

  • Білки15 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи8.8 гр.
  • Калорії170 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розігрійте духовку до 180 - 200 градусів. Потім вимийте холодною водою, а потім просушіть паперовим рушником баклажани. Наріжте баклажан на тонкі кільця і ​​відкладіть на час в сторону, до подальшого використання.

Крок - 1
02

Потім вимийте і висушіть курячі грудки (філе). Приправте кожну сторону філе курячої грудки сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Надішліть велику сковороду на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і добре розігрійте на середньому вогні. Змастіть скибочки баклажанів в попередньо збитою ячною сумішшю, а потім промажте по обидва боки панірувальними сухарями і покладіть в розігріте масло.

Крок - 3
04

Смажте часточки баклажана по 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Злийте надлишки масла на паперовий рушник і відкладіть.

Крок - 4
05

У тій же сковороді нагрійте ще трохи олії на середньому вогні. Змастіть філе курячої грудки яєчною рідиною, а потім рясно присипте панірувальними сухарями і покладіть в розпечене масло. Готуйте, поки курка не стане золотистою і майже готовою. Видаліть зі сковороди і відкладіть на час.

Крок - 5
06

У формі для запікання викладіть інгредієнти в наступному порядку: соус марінара (який ви можете приготувати самостійно або ж придбати в будь-якому магазині), раніше обсмажені баклажани, знову полийте соус марінара.

Крок - 6
07

Тепер засипте в форму заздалегідь натертий на дрібній тертці сир моцарелла, сир пармезан, соус марінара, укладіть засмажені курячі грудки, соус марінара, в кінці знову посипте тертий сир моцарелла і сир пармезан.

Крок - 7
08

Накрийте форму з вмістом фольгою, але стежте за тим, щоб вона не торкалася вмісту, надішліть в розігріту духовку і запікайте протягом 15 хвилин. Через 15 хвилин зніміть фольгу і посипте вміст ще натертою моцарелою і пармезаном і запікайте ще близько 5 хвилин або поки сир не розплавиться.

Крок - 8
09

Дістаньте запечену курячу грудку з баклажанами з духовки, покладіть зверху нарізані листя базиліка і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат цезар з морепродуктів - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар з морепродуктів 55 6 3 з 5 - детальніше -
Оладки на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на кефірі 50 4 2 з 5 - детальніше -
Стейк тріски в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк тріски в духовці у фользі 45 2 2 з 5 - детальніше -