Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Куряча грудка з апельсинами

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

933 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Куряча грудка з апельсинами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Простий рецепт приготування соковитої та ароматної курячої грудки. Така страва ідеально поєднується зі стравами з картоплі, рисом і свіжими овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча грудка з апельсинами" (на 100 грам)

  • Білки10.5 гр.
  • Жири4.5 гр.
  • Вуглеводи33.3 гр.
  • Калорії219 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Відокремте шкірку і плівку і наріжте м'ясо невеликими шматочками.

Крок - 1
02

У глибоку миску всипте просіяне борошно, кукурудзяний крохмаль і сіль. Переміксуйте сухі інгредієнти.

Крок - 2
03

В окремій ємності збийте яйця до однорідності. Опустіть м'ясо в яйце, потім обваляйте в борошні і викладіть на блюдо. Поставте на плиту сковороду на середній або сильний вогонь. Налийте в неї рослинне масло. Воно повинно повністю покривати м'ясо під час термообробки. У розігріту жаровню акуратно опустіть кілька шматочків курки і обсмажте протягом 2-3 хвилин до золотистого кольору. Під час готування часто перевертайте м'ясо, щоб дати йому прожарюватися максимально рівномірно.

Крок - 3
04

Готову курку викладіть на блюдо, застелене паперовим рушником. Це позбавить продукт від зайвого масла. Перекладіть м'ясо в глибокий пластиковий контейнер.

Крок - 4
05

Приготуйте соус. Поставте на плиту на середній вогонь сотейник або невелику каструлю. Налийте апельсиновий сік, мед, оцет і соєвий соус. Додайте сушений імбир, часниковий порошок, пластівці червоного перцю чилі. Перемішайте і доведіть до кипіння. готуйте протягом 3 хвилин.

Крок - 5
06

В окремій мисці змішайте воду і кукурудзяний крохмаль. Влийте суміш в киплячий соус. Переміксуйте і всипте апельсинову цедру. Загуснувший соус зніміть з вогню і полийте їм м'ясні шматочки.

Крок - 6
07

Щільно закрийте контейнер з курятиною кришкою і гарненько потрясіть. Готову страву викладіть на порційне блюдо. Прикрасьте часточками апельсина і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смажені рулетики з лаваша - покроковий рецепт, фото 1 Смажені рулетики з лаваша 135 8 3 з 5 - детальніше -
Суп з кльоцками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з кльоцками 140 5 4 з 5 - детальніше -
Гірчичний соус для оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Гірчичний соус для оселедця 30 1 2 з 5 - детальніше -
Картопля фрі - покроковий рецепт, фото 1 Картопля фрі 25 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Оцет - покроковий рецепт, фото 1 Оцет 40 1 2 з 5 - детальніше -
Буженина в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в рукаві 120 4 3 з 5 - детальніше -
Лаваш з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш з сиром 75 2 3 з 5 - детальніше -
Бісквітний рулет «Простий» - покроковий рецепт, фото 1 Бісквітний рулет «Простий» 30 3 3 з 5 - детальніше -