Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Югославська кухня

Куряча грудка «під шубою» в духовці

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

790 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Куряча грудка «під шубою» в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Югославська кухня, Татарська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Куряча грудка «під шубою» в духовці - відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Кількість інгредієнтів невелика, готується страва легко і швидко і при цьому не доведеться стояти біля плити. До того ж запечене м'ясо набагато корисніше смаженого, а на смак нічим йому не поступається. Як приготувати смачну курячу грудку «під шубою» в духовці, покроково описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча грудка «під шубою» в духовці" (на 100 грам)

  • Білки14.7 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи0.8 гр.
  • Калорії184 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сметану жирністю не менше 20% викладіть в миску. Яйця вимийте, просушіть і розбийте туди ж.

Крок - 1
02

Всипте в суміш сіль і перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 2
03

Філе курячої грудки вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте тонкими скибочками. Кожен шматочок посоліть і поперчіть.

Крок - 3
04

Форму для випічки змастіть рослинною олією і викладіть туди приправлене спеціями м'ясо.

Крок - 4
05

Залийте його раніше приготованим яєчно-сметанним соусом. Твердий сир наріжте тонкими скибочками і покладіть поверх соусу.

Крок - 5
06

Влийте воду і рослинне масло, рівномірно розподіливши по поверхні.

Крок - 6
07

Пройдіться вздовж бортів форми ножем, щоб туди проник соус, а потім відправте заготовку в попередньо розігріту до 200 градусів Цельсія духовку. Куряча грудка «під шубою» в духовці повинна провести 30 хвилин і злегка зарум'яниться.

Крок - 7
08

Вийміть готову страву з духовки на стіл, трохи остудіть - і можете приступати до дегустації. Впевнені, такою ніжною, буквально тане в роті курки ви ще не пробували. «Шуба» у вигляді сметанному соусі з сиром робить м'ясо дивно м'яким і соковитим і надає йому апетитний вершковий присмак. Незважаючи на простоту готування, страва дуже смачна і поживна.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат цезар з морепродуктів - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар з морепродуктів 55 6 3 з 5 - детальніше -
Соус тартар з огірками - покроковий рецепт, фото 1 Соус тартар з огірками 35 1 2 з 5 - детальніше -
Домашня локшина - покроковий рецепт, фото 1 Домашня локшина 40 3 3 з 5 - детальніше -