Укр
Рус
Мясо Другі страви Европейская кухня

Куряча грудка на грилі з перцевим соусом

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

895 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Куряча грудка на грилі з перцевим соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо ви шукаєте щось смачне, корисне і швидке на вечерю сьогодні ввечері, ці пакетики з фольги з курячими грудками з перцевим соусом і пармезаном ідеально вам підходять! Ідеальна ідея барбекю без суєти або навіть смачна ідея для гурманів, яку можна взяти з собою в наступний похід. Настільки універсальний, дуже простий і абсолютно смачний рецепт, що він безумовно стане головним при плануванні літнього обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча грудка на грилі з перцевим соусом" (на 100 грам)

  • Білки12.2 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Пакетики з курячої фольги з пармезаном - це повноцінний обід в одній акуратній маленькій ємності. Свіжі літні цукіні, пікантний перцевий соус і ніжна куряча грудинка готуються на грилі до ідеальної готовності і покриваються плавленим сиром моцарелла. Це стане вашою улюбленою літньою стравою. Отже, для початку розігрійте гриль до середнього вогню. Розпорошіть чотири шматки фольги розміром 12x18 сантиметри кулінарним спреєм. Далі добре помийте цукіні і наріжте його тонкими кільцями.

Крок - 1
02

Розділіть нарізані кільця цукіні на чотири заздалегідь підготовлені шматки фольги. Посипте овоч рясно сіллю, чорним меленим перцем і італійською приправою до смаку. Потім натріть на крупній тертці сир пармезан. Посипте сиром викладені на фользі кабачки.

Крок - 2
03

Потім полийте перцевий соус або кетчуп (можна навіть використовувати готову аджику) поверх кожної скибочки цукіні.

Крок - 3
04

Потім ретельно вимийте холодною водою і промокніть паперовим рушником курячу грудку. Викладіть курячу грудку поверх соусу на кабачки.

Крок - 4
05

Збризніть кожну курячу грудку оливковим або рослинним маслом, потім посипте часниковим порошком, італійською приправою, сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Запечатайте кожен пакет з фольги, акуратно поклавши вміст всередину. Покладіть фольгу з вмістом на попередньо розігрітий гриль курячою (м'ясом) стороною вниз. Готуйте курячу грудку з овочами на грилі приблизно 8 хвилин.

Крок - 6
07

Переверніть кожен пакет з фольги і продовжуйте смажити ще 8-10 хвилин або поки сік не стане прозорим і курка не нагріється до 165 градусів. Відкрийте кожен пакет з вмістом, нарізавши ножем. Посипте кожну курячу грудку попередньо натертим на крупній тертці сиром моцарелла і нагрійте до його розплавлення. 77 При бажанні приготуйте заздалегідь пасту (спагеті) згідно з інструкцією на упаковці і нагрійте соус, що залишився. Вийміть курку і кабачки з кожного пакета і викладіть поверх пасти. Також налийте зверху зайвий соус з пакета. Посипте курячу грудку з перченим соусом тертим пармезаном і прикрасьте свіжою петрушкою.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Плов без м’яса 60 5 3 з 5 - детальніше -
Сирники солоні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники солоні 40 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк із лосося на мангалі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк із лосося на мангалі 35 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лобіо з білої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з білої квасолі 75 6 3 з 5 - детальніше -
Салат мімоза з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза з рисом 55 5 3 з 5 - детальніше -
Засолка огірків в банку - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків в банку 80 1 2 з 5 - детальніше -
Салат грецький по італійськи - покроковий рецепт, фото 1 Салат грецький по італійськи 35 3 3 з 5 - детальніше -