Купати, запечені з картоплею в духовці, смачна страва, яку можна приготувати за кілька хвилин. Потрібно тільки помістити страву в духовку і готувати, ідеальний варіант для обіду, так, як це друга страва з багатим гарніром в одному. Просто додайте трохи панірувальних сухарів, щоб приготувати овочі з ковбасками, краще, якщо ви покладете їх у велику сковороду, для швидкого приготування і для добре запечених інгредієнтів.
Якщо ви віддаєте перевагу тушкованим овочам, можете покласти їх в каструлю. Томити, і в кінці додати купати, щоб не висушити їх занадто. Давайте подивимося, що нам потрібно, щоб приготувати цю страву, смачну, як нам подобається, і при всій легкості змішаних овочів і ковбасок. Якщо ви віддаєте перевагу більш легкому м'ясу, потрібно використовувати курячі купати. Ми відразу включаємо духовку і розігріваємо до 200 градусів. Картоплю очищаємо, ретельно миємо, нарізаємо кубиками, не надто великими, інакше час приготування збільшиться.
Ми також перемиваємо кабачки і болгарський перець (можна використовувати консервований). Нарізаємо їх: перерізуємо кабачки навпіл, а потім тонкими півкільцями, а перець на шматки схожі з картоплею. Використовуємо червоний і жовтий перець, щоб додати страві більше кольору.
Розміщуємо все в більшу миску, додаємо очищену від лушпиння і нарізану кільцями червону цибулю, подрібнений червоний перець чилі (разом з насінням, якщо вам подобається гострий смак), додаємо трохи оливкової олії, сіль, орегано і засипаємо панірувальні сухарі. Панірувальні сухарі не є обов'язковим інгредієнтом, вони краще підходять, якщо ми поміщаємо овочі у велику форму для випічки, щоб ті ставали золотими та хрусткими зверху. Ретельно все перемішуємо.
Далі переносимо все в форму для випічки. Якщо ми хочемо використовувати курячі нагетси або часточки м'яса, приправляємо їх маслом, можемо приправити каррі, орегано, сіллю, викачати їх в сухарях і додати за останні 15-20 хвилин приготування, в залежності від їх розміру. Але в цьому рецепті використовуємо купати, які ріжемо досить великими шматками і складаємо поверх овочів відразу. Немає необхідності додавати воду під час приготування або накривати, вологість утворюється з суміші овочів.
Запікаємо купати(періодично перевертаючи їх) з картоплею і овочами близько 35-40хвилин, і подаємо гарячими (хоча овочі смачні навіть холодні), прикрасивши листям базиліка. Якщо ви віддаєте перевагу більш швидкій підготовці, ви можете покласти все на сковороду, навіть ковбасу, накрити кришкою і готувати на сильному вогні. Смачного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти