Укр
Рус
Сосиски Другі страви Російська кухня

Купати з картоплею в духовці

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

2382 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Купати з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Купати, запечені з картоплею в духовці, смачна страва, яку можна приготувати за кілька хвилин. Потрібно тільки помістити страву в духовку і готувати, ідеальний варіант для обіду, так, як це друга страва з багатим гарніром в одному. Просто додайте трохи панірувальних сухарів, щоб приготувати овочі з ковбасками, краще, якщо ви покладете їх у велику сковороду, для швидкого приготування і для добре запечених інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Купати з картоплею в духовці" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи6.4 гр.
  • Калорії210 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви віддаєте перевагу тушкованим овочам, можете покласти їх в каструлю. Томити, і в кінці додати купати, щоб не висушити їх занадто. Давайте подивимося, що нам потрібно, щоб приготувати цю страву, смачну, як нам подобається, і при всій легкості змішаних овочів і ковбасок. Якщо ви віддаєте перевагу більш легкому м'ясу, потрібно використовувати курячі купати. Ми відразу включаємо духовку і розігріваємо до 200 градусів. Картоплю очищаємо, ретельно миємо, нарізаємо кубиками, не надто великими, інакше час приготування збільшиться.

Крок - 1
02

Ми також перемиваємо кабачки і болгарський перець (можна використовувати консервований). Нарізаємо їх: перерізуємо кабачки навпіл, а потім тонкими півкільцями, а перець на шматки схожі з картоплею. Використовуємо червоний і жовтий перець, щоб додати страві більше кольору.

Крок - 2
03

Розміщуємо все в більшу миску, додаємо очищену від лушпиння і нарізану кільцями червону цибулю, подрібнений червоний перець чилі (разом з насінням, якщо вам подобається гострий смак), додаємо трохи оливкової олії, сіль, орегано і засипаємо панірувальні сухарі. Панірувальні сухарі не є обов'язковим інгредієнтом, вони краще підходять, якщо ми поміщаємо овочі у велику форму для випічки, щоб ті ставали золотими та хрусткими зверху. Ретельно все перемішуємо.

Крок - 3
04

Далі переносимо все в форму для випічки. Якщо ми хочемо використовувати курячі нагетси або часточки м'яса, приправляємо їх маслом, можемо приправити каррі, орегано, сіллю, викачати їх в сухарях і додати за останні 15-20 хвилин приготування, в залежності від їх розміру. Але в цьому рецепті використовуємо купати, які ріжемо досить великими шматками і складаємо поверх овочів відразу. Немає необхідності додавати воду під час приготування або накривати, вологість утворюється з суміші овочів.

Крок - 4
05

Запікаємо купати(періодично перевертаючи їх) з картоплею і овочами близько 35-40хвилин, і подаємо гарячими (хоча овочі смачні навіть холодні), прикрасивши листям базиліка. Якщо ви віддаєте перевагу більш швидкій підготовці, ви можете покласти все на сковороду, навіть ковбасу, накрити кришкою і готувати на сильному вогні. Смачного.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Плюшка з цукром - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка з цукром 110 3 3 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза з горбушею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза з горбушею і сиром 45 3 3 з 5 - детальніше -
Буженина в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в мультиварці 0 1 2 з 5 - детальніше -