Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Кукурудзяна каша

( 5.0000 5 53 3 оцінки)
30 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Особливість кукурудзяної каші в збереженні корисних речовин під час термічної обробки. Завдяки цьому, каша не тільки смачна, але й корисна для здоров'я.

Інгредієнти

  • Вода 300 мл.
  • Молоко 150 мл.
  • Кукурудзяна крупа 80 г.
  • Цукор 30 г.
  • Вершкове масло 25 г.
  • Сіль 1 щіп.
  • Горіхи 20 г.
  • Ягоди за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    У каструлю з товстим дном засипається крупа і заливається водою. Постійно помішуючи, необхідно довести до кипіння і варити, доки вся вода не випарується.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім додається цукор, солиться і перемішується.

    Крок - 2
  3. 03

    В кінці слід залити молоком, додати вершкове масло, перемішати і подавати до столу.

    Крок - 3

Оцінити рецепт