Укр
Рус
Поділитися

Кукурудзяна каша

(53 оцінки)
30 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1

опис

Особливість кукурудзяної каші в збереженні корисних речовин під час термічної обробки. Завдяки цьому, каша не тільки смачна, але й корисна для здоров'я.

Інгредієнти

Вода300 мл.
Молоко150 мл.
Кукурудзяна крупа80 г.
Цукор30 г.
Вершкове масло25 г.
Сіль1 щіп.
Горіхи20 г.
Ягодиза смаком
01

У каструлю з товстим дном засипається крупа і заливається водою. Постійно помішуючи, необхідно довести до кипіння і варити, доки вся вода не випарується.

Шаг - 1
02

Потім додається цукор, солиться і перемішується.

Шаг - 2
03

В кінці слід залити молоком, додати вершкове масло, перемішати і подавати до столу.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: