Укр
Рус
Круасани Випічка Французька кухня

Круасани без начинки

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1156 - переглядів
90 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Круасани без начинки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочемо поділитися з вами новим простим способом приготування домашніх круасанів без начинки. Це тісто не може бути простішим, але випічка виходить приголомшливо кожен раз.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Круасани без начинки" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири22.3 гр.
  • Вуглеводи33.4 гр.
  • Калорії362 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій кухлик залийте тепле молоко, додайте свіжі дріжджі і ретельно перемішайте. Потім засипте в кухлик цукор, розбийте по черзі курячі яйця і знову все активно змішайте.

Крок - 1
02

Тепер засипте поступово в кухлик частину просіяного борошна і перемішайте. Відставте ємність з вмістом на час в сторону.

Крок - 2
03

Для цього в невелику миску покладіть нарізане кубиками вершкове масло (в цьому рецепті можна використовувати маргарин), засипте другу частину борошна і руками ретельно все перемішайте, до розчинення масла.

Крок - 3
04

Потім залийте в миску, раніше підготовлену дріжджову суміш і ще раз все змішайте, до об'єднання інгредієнтів. Тепер натріть прямо в миску на самій дрібній тертці цедру апельсина і, на присипаному борошном столі, вимісіть масу, що утворилася, до щільного і густого тіста. Загорніть тісто в харчову плівку і відправте в холодильник приблизно на пів години.

Крок - 4
05

Знову викладіть тісто на присипану борошном поверхню, і за допомогою качалки розкачайте його в тонкий пласт. Далі загорніть до центру края утвореного пласта і знову тонко розкачайте. Тепер знову поверніть краї пласта, упакуйте тісто в харчову плівку і ще на час помістіть в холодильник.

Крок - 5
06

Потім знову викладіть на присипаний борошном стіл шматок тіста і розкачайте в тонкий пласт. Тепер за допомогою спеціального ножа (різака) розділіть пласт з тіста на довгі трикутні частини.

Крок - 6
07

Далі кожну трикутну частину, починаючи з широкого края, загорніть до самого кінця тонкого края, утворивши заготовки (круасани). Покладіть підготовлені заготовки на застелений пергаментним папером деко, накрийте харчовою плівкою і залиште на час ще трохи «піднятися».

Крок - 7
08

Потім змастіть кожну заготовку з тіста (круасан) попередньо збитим яєчним жовтком і відправте лист в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів, на 20-25 хвилин.

Крок - 8
09

Готові круасани без начинки, але з ароматною коричневою скоринкою витягніть з духовки і теплими подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сабайон без вина - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон без вина 40 2 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка зі сметаною 55 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний рататуй в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Класичний рататуй в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -