Укр
Рус
Круасани Випічка Французька кухня

Круасани зі згущеним молоком

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

2269 - переглядів
180 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Круасани зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Вельми швидкий метод готувати круасани з готового листкового або дріжджового тіста. Але якщо ви маєте в своєму розпорядженні час і хочете порадувати близьких чудовою випічкою, то рекомендуємо попрацювати і приготувати круасани зі згущеним молоком по цьомуе не складному рецепту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Круасани зі згущеним молоком" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири26 гр.
  • Вуглеводи38.8 гр.
  • Калорії409 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати тісто для майбутніх круасанів, змішайте у великій мисці хлібне борошно, коричневу цукрову пудру, цукор, швидкорозчинні дріжджі і сіль.

Крок - 1
02

Потім натріть заморожений шматок вершкового масла в борошняну суміш і ретельно все змішайте. Додайте холодне молоко і швидко перемішайте руками, щоб вийшло грубе тісто. Загорніть утворене тісто в харчову плівку і відправте в холодне місце приблизно на 2 години.

Крок - 2
03

Після закінчення цього часу на посипаній борошном поверхні розкачайте тісто в довгий прямокутник. Загорніть тісто в середину, згорнувши краї прямокутника один до одного, щоб вони зустрілися в центрі, потім скрутіть навпіл, як книгу Поверніть тісто на 90 градусів, потім знову розкачайте його в довгий прямокутник.

Крок - 3
04

Загорніть тісто на один оборот, підвівши один коротший край до іншого, а потім загорніть інший край. Повторіть розкочування тіста 6-7 разів, охолоджуючи його кожен раз, коли воно починає липнути до рук.

Крок - 4
05

Отже, на посипаній борошном поверхні розкачайте тісто в прямокутник (остаточний раз) розміром 65 х 30 см. Виріжте невеликі трикутники шириною близько 10 см і довжиною 30 см.

Крок - 5
06

Зробіть надріз на широкому краї трикутника і котіть тісто, починаючи зоснови до тонкого краю, закінчуючи кінчиком, заправленим під утворений рулон. Залиште настоятися утворені круасани при кімнатній температурі протягом 1-2 годин, поки вони не стануть в два рази більше за розміром.

Крок - 6
07

Тим часом, створіть спеціальну начинку для майбутньої випічки, змішуючи порошок коричневої цукрової пудри, топлене вершкове масло і згущене молоко. Відставте на час в сторону.

Крок - 7
08

Далі в невеликій мисці збийте яєчний жовток з водою і акуратно за допомогою кухонного пензлика розмажте утворену суміш на поверхні майбутньої випічки.

Крок - 8
09

Надішліть майбутні круасани в попередньо розігріту духовку і випікайте при 180 градусах протягом 18-20 хвилин або до золотисто-коричневого кольору випічки. Вийміть круасани з духовки і злегка остудіть.

Крок - 9
10

Далі заповніть кондитерський мішок з довгим наконечником сумішшю зі згущеного молока. Потім створіть маленький отвір в круассані і видавіть в нього з кондитерського мішка раніше підготовлену начинку.

Крок - 10
11

Круасани зі згущеним молоком можна сміливо подавати навіть у теплому вигляді.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хот - дог - покроковий рецепт, фото 1 Хот - дог 30 2 2 з 5 - детальніше -
Овочевий суп з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп з квасолею 65 6 3 з 5 - детальніше -
?>