Укр
Рус
Круасани Випічка Австрійська кухня

Круасани з сиром і шинкою

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

785 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Круасани з сиром і шинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Круасани з сиром і шинкою вражаюче виглядають і мають чудовий смак. До того ж їх дуже просто приготувати. Ідеально підходять для ситного сніданку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Круасани з сиром і шинкою" (на 100 грам)

  • Білки13.9 гр.
  • Жири22 гр.
  • Вуглеводи24.4 гр.
  • Калорії357 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цієї страви вам необхідні круасани. Це борошняні вироби у формі півмісяця з листкового тіста родом з Франції. Ви можете спекти їх самостійно, або купити вже готові свіжі і ароматні. Візьміть круасан і за допомогою ножа розріжте його по довжині, але не до кінця, досить, щоб утворилась глибока кишеня.

Крок - 1
02

Далі знадобиться твердий сир. Використовуйте, наприклад, леердам. Скибочки виходять хорошого розміру і товщини, смак досить м'який з легким горіховим присмаком. Плюс до цього, коли леердам розтоплюється в духовці, він добре розтягується. Ви можете замінити його на емменталь або грюйер для отримання аналогічного м'якого і злегка горіхового смаку. Можете використовувати шматочки чеддер, якщо вам подобається більш сильний смак. Візьміть шматочок сиру, складіть його. Зверху покладіть складену скибочку шинки. Вона повинна бути найсвіжіша і обов'язково хорошої якості. На шинку покладіть ще один складений шматочок сиру. Засуньте в кишеньку круассана шари сиру і шинки.

Крок - 2
03

Таким чином заповніть всі круасани сиром і шинкою. Складіть їх на заздалегідь підготовлене деко.

Крок - 3
04

Тепер займіться приготуванням глазурі. У невелику миску киньте ложку дижонскої гірчиці, кілька ложок меду і невелику кількість коричневого цукру. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, поки цукор не розчиниться.

Крок - 4
05

Візьміть кулінарний пензлик і з його допомогою змастіть всі круасани. Зверху посипте невеликою кількістю маку.

Крок - 5
06

Увімкніть духовку на 180 градусів. Коли розігріється, відправте лист з круасанами на 6 - 7 хвилин, поки сир не розплавиться. Або ви можете розігріти круасани в мікрохвильовій печі протягом 1 - 2 хвилин, поки все не стане гарячим. Проте приготування таким чином означає, що круасани не будуть такими хрусткими зовні.

Крок - 6
07

Дістаньте з духовки і відразу подавайте на стіл. Глазур з медом і гірчицею виходить липкою і смачною, вона відмінно поєднується з плавленим сиром і солоною шинкою. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Паста з лососем - покроковий рецепт, фото 1 Паста з лососем 35 4 3 з 5 - детальніше -
Воловани з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з курячою грудкою 60 3 3 з 5 - детальніше -