Укр
Рус
Круасани Випічка Французька кухня

Круасани з начинкою

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
651 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Круасани з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

У кожному будинку, особливо, де є дітки, на кухонному столі завжди присутні всілякі ласощі. Це не тільки кондитерські вироби, а й смачна домашня випічка. Тим більше, що для покупних десертів завжди можна знайти гідну альтернативу, наприклад - круасани з начинкою. Ласощі, дбайливо приготовані власними руками, дуже смачне, шалено ароматне, до того ж, зі всілякими варіантами начинок. Напевно, найпоширенішим видом смачного лакомства є круасани з шоколадною начинкою, в якості якої можна використовувати будь-який шоколад.

Інгредієнти

  • Тісто листкове 1 лист
  • Шоколад темний 2 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукрова пудра 1/2 скл.
  • Мигдаль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Домашні круасани - це настільки проста ідея, з якою зможе впоратися навіть сама недосвідчена господиня, що має всього лише бажання нагодувати свою сім'ю смачною випічкою. Якщо ви зважилися готувати круасани з листкового тіста, напевно, перед вами постане завдання, як правильно його приготувати. Відразу хочу зауважити, що цей процес досить трудомісткий і не зовсім простий. Тому краще придбати готове листкове тісто в супермаркеті і це нітрохи не гірше ні за смаковими якостями, ні за простотою самої ідеї. Тому візьміть покупне листкове тісто і, так як воно заморожене, попередньо необхідно розморозити, а вже потім беріться розгортати.

Крок - 1
02

З урахуванням того, що листкове тісто продається в пластах прямокутної форми, саме в такому вигляді його варто і розгортати, а вже потім розрізати. Так що візьміть пласт тіста, викладіть на плоску поверхню і розкачайте.

Крок - 2
03

Після цього на краю цього листа викладіть в шаховому порядку шоколадні батончики і за допомогою пристосування для нарізки тіста розріжте його на трикутники. Таким чином у вас на широкому краєчку кожного трикутника виявиться батончик шоколаду.

Крок - 3
04

Загорніть шоколад тістом і скрутіть рулетиком кожен трикутник так, щоб утворився рогалик. Після цього защипніть краї кожного виробу, щоб в момент випічки не витікала начинка.

Крок - 4
05

Тепер в глибокій посудині збийте одне яйце і за допомогою кулінарного пензлика змастіть їм кожен рогалик.

Крок - 5
06

Далі посипте круасани цукровою пудрою і зверху кожного викладіть завчасно рублений мигдаль. Приготовлені круасани викладіть на деко з пергаментним папером і помістіть в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів.

Крок - 6
07

Випікайте круасани з начинкою до золотистого кольору, а витягнувши з духовки, ще раз посипте цукровою пудрою. Ваші рідні, а особливо діти, будуть просто в захваті від такої смакоти.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чанахи - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи 120 5 3 з 5 - детальніше -
Ризотто с пармезаном - покроковий рецепт, фото 1 Ризотто с пармезаном 30 4 3 з 5 - детальніше -
Котлеты из свеклы - покроковий рецепт, фото 1 Котлеты из свеклы 50 4 3 з 5 - детальніше -