Укр
Рус
Мясо Другі страви Польська кухня

Кролик смажений з картоплею

( 4.4286 1 57 7 оцінок)

1136 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кролик смажений з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Кролик смажений з картоплею - проста, але апетитна і ситна страва. Кролятина вважається дієтичним м'ясом, яке добре насичує і легко засвоюється. Доповніть смаженого кролика картоплею - і вийде смачний сімейний обід або вечеря. Як її приготувати, покроково описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кролик смажений з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки12.2 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи6.5 гр.
  • Калорії148 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кролячу тушку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Розріжте кролика на порційні шматочки.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Зубчики часнику теж звільніть від лушпиння.

Крок - 2
03

У глибокій сковороді розігрійте олію, відправте туди підготовлені цибулю і часник і, помішуючи, смажте до м'якості (близько 2 хвилин).

Крок - 3
04

Посоліть за смаком і додайте шматочки кролятини. Продовжуючи заважати, смажте, поки м'ясо злегка не побіліє.

Крок - 4
05

Після цього накрийте сковороду кришкою і тушкуйте все разом на середньому вогні близько 20 хвилин, час від часу помішуючи, щоб м'ясо готувалося рівномірно.

Крок - 5
06

Через зазначений час зніміть кришку, перемішайте вміст сковороди і, не накриваючи, смажте ще 10 хвилин, щоб кролик зарум'янився. Після цього зніміть його з плити і поки відставте.

Крок - 6
07

У вільну сковороду влийте олію. Картоплю очистіть від шкірки, вимийте, наріжте кубиками і відправте в сковорідку.

Крок - 7
08

Посоліть за смаком і додайте очищений часник. Постійно мішаючи, смажте все разом на середньому вогні до м'якості і появи хрусткої, рум'яної скоринки.

Крок - 8
09

Кролик смажений з картоплею подається на стіл відразу після приготування. Додатковий гарнір не потрібно, але за бажанням можна зробити салат або просто нарізку зі свіжих овочів. Незважаючи на простоту приготування і мінімум інгредієнтів, страва виходить дуже ситною і смачною. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Російський борщ - покроковий рецепт, фото 1 Російський борщ 60 5 3 з 5 - детальніше -
Горіхове масло - покроковий рецепт, фото 1 Горіхове масло 15 1 2 з 5 - детальніше -
Бананове морозиво з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Бананове морозиво з горіхами 35 2 2 з 5 - детальніше -