Укр
Рус
Крокети Другі страви Перуанська кухня

Крокети «Кауза»

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1065 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крокети «Кауза» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Перуанська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Крокети - один з найпопулярніших продуктів у багатьох країнах. Сьогодні ми будемо готувати цю улюблену страву з гарбуза. Легко зробити крокети, під незвичною назвою "Кауза" і дивовижно смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крокети «Кауза»" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири36.2 гр.
  • Вуглеводи19.6 гр.
  • Калорії430 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розріжте попередньо вимитий і очищений від насіння гарбуз на невеликі шматки. Покладіть шматочки гарбуза в миску. Переконайтеся, що ваша миска безпечна для мікрохвильовки. Накрийте миску з гарбузом поліетиленовою плівкою. Надішліть в мікрохвильовку і готуйте в ній близько 6 хвилин або поки шматки овоча не стануть м'якими.

Крок - 1
02

Поки ваш гарбуз готується, помістіть заздалегідь придбаний або приготований самостійно яловичий фарш в невелику сковороду і відправте на плиту. Смажте фарш на середньому вогні, постійно помішуючи, поки він не стане рожевим. Додайте у фарш сіль і чорний мелений перець за смаком. Відставте обсмажений фарш на час в сторону.

Крок - 2
03

Розімніть раніше приготовлений гарбуз виделкою до розсипчастості без великих шматків. Додайте в нього трохи розм'яклого вершкового масла і обсмажений фарш, добре все перемішайте. Додайте в утворену масу сіль і чорний мелений перець за смаком.

Крок - 3
04

Покладіть трохи приготовленої гарбузової суміші в руку. Поверніть обережно в кулю. Натисніть в центрі великим пальцем, щоб зробити поглиблення. Візьміть трохи вершкового сиру і помістіть в центр підготовленої гарбузової кульки. Накрийте сир невеликим шаром гарбуза. Переконайтеся, що сир повністю покритий і сформуйте все в хорошу кулю.

Крок - 4
05

Розбийте куряче яйце в миску і збийте виделкою, до однорідної суміші. Помістіть підготовлену гарбузову кульку в борошно, перекочуючи її, щоб покрити всі сторони. Тоді помістіть кульку в збите яйце.

Крок - 5
06

Потім покрийте кулю з гарбуза панірувальними сухарями. Повторюйте, поки не закінчите з усіма кульками. Переконайтеся, що вони повністю покриті хлібними крихтами.

Крок - 6
07

Налийте рослинне масло в невелику каструлю, відправте на плиту і доведіть до кипіння. Готуйте крокети в киплячій олії до золотисто-коричневого кольору, періодично повертаючи, щоб забезпечити рівномірний колір.

Крок - 7
08

Помістіть обсмажені крокети на решітку або паперові рушники, щоб усунути зайве масло. А потім відправляйте чудову закуску крокети «Кауза» до столу з соусом тонкацу (або на свій смак).

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейк з кети - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з кети 40 2 3 з 5 - детальніше -
Макарони з сиром і шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з сиром і шинкою 40 3 2 з 5 - детальніше -
Курка під майонезом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка під майонезом в духовці 65 3 3 з 5 - детальніше -