Крокети - один з найпопулярніших продуктів у багатьох країнах. Сьогодні ми будемо готувати цю улюблену страву з гарбуза. Легко зробити крокети, під незвичною назвою "Кауза" і дивовижно смачно.
Розріжте попередньо вимитий і очищений від насіння гарбуз на невеликі шматки. Покладіть шматочки гарбуза в миску. Переконайтеся, що ваша миска безпечна для мікрохвильовки. Накрийте миску з гарбузом поліетиленовою плівкою. Надішліть в мікрохвильовку і готуйте в ній близько 6 хвилин або поки шматки овоча не стануть м'якими.
Поки ваш гарбуз готується, помістіть заздалегідь придбаний або приготований самостійно яловичий фарш в невелику сковороду і відправте на плиту. Смажте фарш на середньому вогні, постійно помішуючи, поки він не стане рожевим. Додайте у фарш сіль і чорний мелений перець за смаком. Відставте обсмажений фарш на час в сторону.
Розімніть раніше приготовлений гарбуз виделкою до розсипчастості без великих шматків. Додайте в нього трохи розм'яклого вершкового масла і обсмажений фарш, добре все перемішайте. Додайте в утворену масу сіль і чорний мелений перець за смаком.
Покладіть трохи приготовленої гарбузової суміші в руку. Поверніть обережно в кулю. Натисніть в центрі великим пальцем, щоб зробити поглиблення. Візьміть трохи вершкового сиру і помістіть в центр підготовленої гарбузової кульки. Накрийте сир невеликим шаром гарбуза. Переконайтеся, що сир повністю покритий і сформуйте все в хорошу кулю.
Розбийте куряче яйце в миску і збийте виделкою, до однорідної суміші. Помістіть підготовлену гарбузову кульку в борошно, перекочуючи її, щоб покрити всі сторони. Тоді помістіть кульку в збите яйце.
Потім покрийте кулю з гарбуза панірувальними сухарями. Повторюйте, поки не закінчите з усіма кульками. Переконайтеся, що вони повністю покриті хлібними крихтами.
Налийте рослинне масло в невелику каструлю, відправте на плиту і доведіть до кипіння. Готуйте крокети в киплячій олії до золотисто-коричневого кольору, періодично повертаючи, щоб забезпечити рівномірний колір.
Помістіть обсмажені крокети на решітку або паперові рушники, щоб усунути зайве масло. А потім відправляйте чудову закуску крокети «Кауза» до столу з соусом тонкацу (або на свій смак).
Схожі рецепти
Випадкові рецепти