Укр
Рус
Крокети Другі страви Італійська кухня

Крокети з картопляного пюре

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

647 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крокети з картопляного пюре - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Крокет - це невелика смажена закуска з панірувальними сухарями, що містить, як правило, в якості основних інгредієнтів картопляне пюре і / або фарш.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крокети з картопляного пюре" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири17.1 гр.
  • Вуглеводи16.9 гр.
  • Калорії254 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу приготуйте основу для майбутньої закуски. Отже, очистіть від шкірки і наріжте досить великими шматками картоплю. Надішліть нарізану картоплю в глибоку каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

Далі посоліть картоплю в каструлі і варіть до повної готовності, близько 20-25 хвилин. Далі злийте воду з відвареної картоплі, і, не додаючи масло, за допомогою товкучки розімніть овоч в пюре. Перекладіть картопляне пюре в миску, щоб швидше охолодити до кімнатної температури.

Крок - 2
03

Тим часом займіться начинкою для майбутніх крокетів. Для цього виложіть на обробну дошку твердий сир (вибираєте на свій смак) і наріжте його невеликими квадратами. Потім наріжте тонкими скибочками грудинку або шинку. Це буде перша начинка для крокетів.

Крок - 3
04

А для іншого варіанту відправте невелику сковорідку на плиту і добре прогрійте. Помістіть в розпечену сковороду м'ясний фарш (в цьому рецепті використовується індиче м'ясо), посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і обсмажте, періодично помішуючи, до зникнення почервоніння в м'ясі. Потім зніміть сковороду з вогню і охолодіть м'ясну начинку до кімнатної температури.

Крок - 4
05

Тепер підготуйте відразу паніровку. В одну ємність розбийте курячі яйця і збийте їх до однорідної маси. В іншу засипте борошно і в третю панірувальні сухарі.

Крок - 5
06

Далі трохи змоченими руками відокремте частину картопляного пюре собі на долоню і розімніть його в коржик. Зверху покладіть скибочку грудинки і сиру і акуратно накрийте картопляною масою, сформувавши кульку. Так само поступіть і з м'ясною начинкою.

Крок - 6
07

Тепер залийте в невелику каструлю або сотейник (якщо є використовуйте фритюрницю) рослинне масло і закип'ятіть. Викачайте картопляну кульку з начинкою в борошно, потім в яєчну суміш і, нарешті, рясно викачайте в панірувальних сухарях. Покладіть кульки в розпечене масло і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до хрусткої скоринки. Крокети з картопляного пюре краще подавати до столу гарячими.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопля по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-французьки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Гриби фаршировані сиром - покроковий рецепт, фото 1 Гриби фаршировані сиром 35 3 3 з 5 - детальніше -
?>