Хочемо вам дати рецепт хрустких і соковитих чебуреків "кримських". Безпомилковий рецепт, який ви можете використовувати навіть вдома. Ви можете готувати цю страву в будь-який час і робити своїх близьких щасливими.
Приготуйте тісто: засипте в миску борошно, залийте воду, додайте трохи йогурту, посоліть, засипте так само розпушувач. Потім залийте в миску розтоплене вершкове масло і почніть змішувати все ложкою. Коли ви отримаєте консистенцію тіста, почніть активно місити руками.
Щоб добре вимісити тісто, посипте досить борошна на стіл, вийміть його з миски і починайте добре вимішувати. Добра й смачна страва-випічка- це м'яке і комфортне розкачане тісто. Відповідно, ви можете додати борошно або воду в тісто і зробити його більш густим по потребі. Розділіть тісто на частини, а потім почніть розгортати рукою, щоб зібрати його. Продовжуйте злегка розгортати, поки не отримаєте ідеальну форму кулі.
Щоб розбавити фарш, який є внутрішнім компонентом чебуреків, і надати йому смак, пропустіть очищену від лушпиння цибулю через кухонний комбайн або м'ясорубку.
Процідіть в миску з фаршем весь бульйон з цибулевої маси через перфороване сито і ретельно перемішайте. Якщо ваша цибуля недостатньо соковита, ви можете додати трохи води. Важливо, щоб фарш мав гладку консистенцію. Додайте в миску з фаршем чорний мелений перець і сіль в якості спецій і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Щоб створити випічку, потрібно розсипати борошно і на робочому місці, і посипати на качалку. Потім викладіть частину тіста і повільно розкачайте його рівномірно, не натискаючи занадто сильно. Спробуйте надати тісту злегка овальну форму.
Після струшування зайвої муки з тіста, яке розкачаєте, розкладіть на нього фарш з одного боку. Накрийте фарш іншим кінцем тіста зверху, добре притисніть його пальцями і обріжте акуратно краї фігурним ножем. У вас повинен буде вийти півмісяць.
Потім залийте в каструлю багато оливкової олії, щоб посмажити майбутні чебуреки. Повинно масла бути досить, щоб покрити приблизно на 1 см дна ємності. Якщо масла в каструлі буде мало, чебуреки стануть схожі на млинці, проте їм знадобиться багато масла, щоб вони повністю підсмажилися і набрякли.
У розігріту каструлю з маслом покладіть чебуреки і дайте їм обсмажуватися, не притискаючи занадто сильно. Коли кожен чебурек «кримський» підрум'яниться, буде хрустким і соковитим, швидше подавайте випічку до столу.
Випадкові рецепти