Укр
Рус
Чебуреки Випічка Російська кухня

Кримські чебуреки, хрусткі і соковиті

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

716 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кримські чебуреки, хрусткі і соковиті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хочемо вам дати рецепт хрустких і соковитих чебуреків "кримських". Безпомилковий рецепт, який ви можете використовувати навіть вдома. Ви можете готувати цю страву в будь-який час і робити своїх близьких щасливими.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кримські чебуреки, хрусткі і соковиті" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири25.3 гр.
  • Вуглеводи19.4 гр.
  • Калорії332 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте тісто: засипте в миску борошно, залийте воду, додайте трохи йогурту, посоліть, засипте так само розпушувач. Потім залийте в миску розтоплене вершкове масло і почніть змішувати все ложкою. Коли ви отримаєте консистенцію тіста, почніть активно місити руками.

Крок - 1
02

Щоб добре вимісити тісто, посипте досить борошна на стіл, вийміть його з миски і починайте добре вимішувати. Добра й смачна страва-випічка- це м'яке і комфортне розкачане тісто. Відповідно, ви можете додати борошно або воду в тісто і зробити його більш густим по потребі. Розділіть тісто на частини, а потім почніть розгортати рукою, щоб зібрати його. Продовжуйте злегка розгортати, поки не отримаєте ідеальну форму кулі.

Крок - 2
03

Щоб розбавити фарш, який є внутрішнім компонентом чебуреків, і надати йому смак, пропустіть очищену від лушпиння цибулю через кухонний комбайн або м'ясорубку.

Крок - 3
04

Процідіть в миску з фаршем весь бульйон з цибулевої маси через перфороване сито і ретельно перемішайте. Якщо ваша цибуля недостатньо соковита, ви можете додати трохи води. Важливо, щоб фарш мав гладку консистенцію. Додайте в миску з фаршем чорний мелений перець і сіль в якості спецій і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Щоб створити випічку, потрібно розсипати борошно і на робочому місці, і посипати на качалку. Потім викладіть частину тіста і повільно розкачайте його рівномірно, не натискаючи занадто сильно. Спробуйте надати тісту злегка овальну форму.

Крок - 5
06

Після струшування зайвої муки з тіста, яке розкачаєте, розкладіть на нього фарш з одного боку. Накрийте фарш іншим кінцем тіста зверху, добре притисніть його пальцями і обріжте акуратно краї фігурним ножем. У вас повинен буде вийти півмісяць.

Крок - 6
07

Потім залийте в каструлю багато оливкової олії, щоб посмажити майбутні чебуреки. Повинно масла бути досить, щоб покрити приблизно на 1 см дна ємності. Якщо масла в каструлі буде мало, чебуреки стануть схожі на млинці, проте їм знадобиться багато масла, щоб вони повністю підсмажилися і набрякли.

Крок - 7
08

У розігріту каструлю з маслом покладіть чебуреки і дайте їм обсмажуватися, не притискаючи занадто сильно. Коли кожен чебурек «кримський» підрум'яниться, буде хрустким і соковитим, швидше подавайте випічку до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадний кекс в кухлі - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний кекс в кухлі 50 4 2 з 5 - детальніше -
Зрази м’ясні з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Зрази м’ясні з яйцем 55 5 3 з 5 - детальніше -
Локшина удон з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Песто з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Песто з помідорами 45 1 2 з 5 - детальніше -