Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Крильця

40 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Крильця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Красиві курячі крильця, кольору карамелі, з присмаком меду приготувати зовсім не складно!

Інгредієнти

Приправи за смаком
Соус гострий2 ст.л
Часник2 зуб.
Масло рослинне2 ст.л
Соєвий соус4 ст.л
Мед2 ст.л
Крильця1 кг.

Покроковий рецепт

01

Промиті крильця просушити паперовим рушником.

Крок - 1
02

У маринаді з 2 ст.л. меду, 2 ст.л. соєвого соусу, 2 ст.л. рослинної  олії, 2 зубків часнику розчавленого, 1 ст.л. гострого томатного соусу, зовсім небагато, тобто на кінчику ножа спеції для птиці замочити крильця і дати 3 години для просочення.

Крок - 2
03

На деко змащене  олією  викласти насичені маринадом крильця і помістити в прогріту  до 200 ° духовку на 30-40 хвилин.

Крок - 3

Оцінити рецепт