Гарячі, м'які і добре запечені крильця курячі під смачним соусом. Зазвичай крильця такого типу готуються трохи по-іншому. Трохи інший розсіл і крильця дійсно на смак різні, а соус багатший. Трохи калорійно, але час від часу можна дозволити собі такі страви. Запечені крильця дуже смачні, відрізняються від звичайних і дуже швидко зникають.
Добре вимийте і висушіть курячі крильця і підготуйте їх до випічки, розділяючи на 3 частини в місцях з'єднання кісток - залиште дві більш товсті частини для цієї страви, третю (найтоншу) приберіть, щоб пізніше приготувати суп або відвар з м'яса і овочів (ці частини також можна заморозити). Таким чином, ви отримаєте частини, які є основою цього рецепта, і кінчики крил, які будете використовувати в інший день.
Викладіть підготовлені крила в глибоке блюдо (для запікання) і приготуйте маринад. Налийте в миску соєвий соус, мед і розтоплене вершкове масло. Додайте в соус, дрібно нарізаний або вичавлений через чеснокодавку часник.
Ретельно перемішайте крила і змішайте з маринадом, приготованим раніше. Втирайте маринад ретельно в м'ясо, масажуючи руками, потім накрийте блюдо і відправте в холодильник на 2-3 години (можна також на ніч), щоб м'ясо добре об'єдналося зі спеціями. Перемішайте м'ясо з маринадом з дна тарілки кілька разів, щоб воно промаринувалося рівномірно.
Коли м'ясо промаринуется, вийміть його з холодильника, знову змішайте з маринадом, а потім накрийте блюдо алюмінієвою фольгою (не кришкою).
Надішліть блюдо з крилами в холодну духовку, і розігрійте з м'ясом всередині до 180 градусів. Вважайте час випікання з моменту, коли духовка досягає цієї температури. Запікайте на другій полиці знизу, щоб добре пропекти протягом 50 хвилин, потім зніміть фольгу і випікайте до бажаного потемніння без неї. Для випічки можна включити конвекцію.
Вийміть крильця курячі запечені з духовки, і вони готові. Подавайте м'ясо в блюді, в якому воно запікалося (попереджаючи, що страва гаряча), а поруч з ним подайте доповнення, і кожен вибирає їх сам. Це зазвичай просто хліб або рис. Соус зникає в рівній мірі з крилами, тому що він має прекрасний смак з хлібом (опустіть і кусайте крила) або з рисом (залийте рис). Смачного.
Випадкові рецепти