Крильця курячі в гірчичному соусі виходять ароматними і соковитими. Завдяки запіканню в духовці на них утворюється хрустка скоринка, що надає страві неймовірно апетитного вигляду. У рецепті розповідається, як швидко приготувати курячі крильця в гірчичному соусі і з чим їх подати, щоб нагодувати всю сім'ю смачною вечерею.
Спочатку приготуйте соус. З'єднайте в мисці майонез, гірчичний порошок, овочеву приправу, лимонний сік, томатний соус і мед. Замість томатного соусу можна взяти кетчуп або томатну пасту. Посоліть, поперчіть і додайте будь-які спеції за смаком. Перемішайте інгредієнти ложкою до однорідності.
Курячі крильця ретельно вимийте і висушіть паперовими рушниками. Занурте крильця в отриманий гірчично-майонезний соус, перемішайте і залиште на 15-30 хвилин маринуватися.
Застеліть деко пергаментом для випічки і в один шар викладіть туди замариновані крильця. Зверху ще раз гарненько змастіть соусом, в якому вони маринувалися. Чим більше гірчичного соусу, тим соковитіше і смачніше крильця. Надішліть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
Вийміть готові крильця курячі в гірчичному соусі з духовки, злегка остудіть і перекладіть на блюдо сервіровки. Доповніть подачу розрізаними навпіл свіжими помідорами і зеленню. На гарнір до запечених курячих крилець найкраще підійде картопляне пюре або тушковані овочі, наприклад, кабачки, морква, гарбуз, баклажани, болгарський перець. Така яскрава і смачна страва прикрасить собою будь-який стіл. Це відмінний варіант швидкої і ситної сімейної вечері. Смачного!
Випадкові рецепти