Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

Крильця курячі в гірчичному соусі

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

985 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крильця курячі в гірчичному соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня, Східна кухня, Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Крильця курячі в гірчичному соусі виходять ароматними і соковитими. Завдяки запіканню в духовці на них утворюється хрустка скоринка, що надає страві неймовірно апетитного вигляду. У рецепті розповідається, як швидко приготувати курячі крильця в гірчичному соусі і з чим їх подати, щоб нагодувати всю сім'ю смачною вечерею.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крильця курячі в гірчичному соусі" (на 100 грам)

  • Білки15.7 гр.
  • Жири17.1 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії225 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте соус. З'єднайте в мисці майонез, гірчичний порошок, овочеву приправу, лимонний сік, томатний соус і мед. Замість томатного соусу можна взяти кетчуп або томатну пасту. Посоліть, поперчіть і додайте будь-які спеції за смаком. Перемішайте інгредієнти ложкою до однорідності.

Крок - 1
02

Курячі крильця ретельно вимийте і висушіть паперовими рушниками. Занурте крильця в отриманий гірчично-майонезний соус, перемішайте і залиште на 15-30 хвилин маринуватися.

Крок - 2
03

Застеліть деко пергаментом для випічки і в один шар викладіть туди замариновані крильця. Зверху ще раз гарненько змастіть соусом, в якому вони маринувалися. Чим більше гірчичного соусу, тим соковитіше і смачніше крильця. Надішліть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.

Крок - 3
04

Вийміть готові крильця курячі в гірчичному соусі з духовки, злегка остудіть і перекладіть на блюдо сервіровки. Доповніть подачу розрізаними навпіл свіжими помідорами і зеленню. На гарнір до запечених курячих крилець найкраще підійде картопляне пюре або тушковані овочі, наприклад, кабачки, морква, гарбуз, баклажани, болгарський перець. Така яскрава і смачна страва прикрасить собою будь-який стіл. Це відмінний варіант швидкої і ситної сімейної вечері. Смачного!

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грецький салат з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з баклажанами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Штрудель вишневий - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель вишневий 65 3 3 з 5 - детальніше -
Маринад для грибів в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для грибів в духовці 30 1 2 з 5 - детальніше -
Запечена баранина - покроковий рецепт, фото 1 Запечена баранина 140 4 3 з 5 - детальніше -