Ніяких помилкових обіцянок - це серйозно хрусткі запечені крильця буффало, приготовані в духовці. Завдяки використанню духовки з конвекцією, шкірка настільки хрустка, що навіть важко повірити, що вона не смажена. Неймовірно легко зробити такі крильця, спробуйте це один раз, і ви будете вражені на все життя.
Якщо ви плануєте готувати заздалегідь, покладіть крильця на решітку на деку з бортиком і дайте їм висохнути в холодильнику на ніч. Або промокніть їх паперовими рушниками. Розігрійте духовку до 120 градусів (для всіх типів духовок). Поставте одну полицю в нижню чверть духовки, а іншу - в верхню. Вистеліть деко фольгою. Змастіть грати маслом на деку. Помістіть крильця у велику миску.
Посипте курячі крила розпушувачем і сіллю. Добре перемішайте руками (або струсіть в пакеті із застібкою-блискавкою), щоб рівномірно покрити крила.
Покладіть крильця на решітку шкіркою вгору (добре, якщо вони щільно прилягають, вони посадуть). Надішліть деко в духовку. Випікайте крилця на нижній полиці в духовці 30 хвилин. Потім перемістіть деко на верхню полицю і включіть її до 220 градусів. Випікайте ще 40-50 хвилин, наполовину повернувши деко. Крила перевертати не потрібно.
Збийте інгредієнти для соусу: топлене вершкове масло, гострий соус, трохи солі і тростинний цукор. Тримайте в теплі або розігрійте безпосередньо перед використанням.
Розімніть в мисці сир з цвіллю зі сметаною і майонезом до отримання однорідної маси (або на свій смак). Додайте в утворену суміш подрібнений часник, залийте лимонний сік і трохи молока. Потім засипте в суміш сіль і чорний мелений перець і добре все перемішайте до однорідності. Зберігайте соус в холодильнику до тих пір, поки він не знадобиться. Вийміть з холодильника за 15 хвилин до подачі.
Крильця будуть готові, коли вони стануть темно-золотисто-коричневими, а шкірка стане дуже хрусткою. Перемішайте готові крильця баффало з раніше приготованим гострим соусом і відразу подавайте з соусом із блакитного сиру і паличками селери. Їх можна подавати в простому вигляді з соусом для умочування або додавати в соус. Крильця теж розігрівайте до хрусткої скоринки.
Випадкові рецепти