Чудово хрусткі і липкі запечені в меді крильця індички, які зроблять ваші будні відмінними. Ідеально приправлені і покриті легкою медовою соєвою глазур'ю.
Приправляйте крила купою різних спецій і маринуйте на ніч. Що найкраще в цих крилах індички? Вони запечені, а не смажені. Може бути, після смаження вони трохи липкі і брудні, але не маслянисті. Чи можете використовувати замість них курячі крильця? Абсолютно. Не соромтеся використовувати цю приправу і маринад з куркою, креветками, овочами або рибою. Це так смачно, що працює на все. Отже, для початку ретельно вимийте проточною водою крила індички. Промокніть крильця індички паперовим рушником і видаліть надлишки вологи, відправте їх в глибоку миску.
В окремій мисці змішайте рідкий мед, очищений від лушпиння і подрібнений часник, додайте соєвий соус і червоний мелений перець. Ретельно все перемішайте.
У невеликій піалі змішайте гранульований (сушений) часник, чорний мелений перець, орегано і кмин. Приправте крильця в мисці підготовленою сумішшю спецій.
Далі добре посоліть крила і перемішайте. Потім залийте індичку раніше підготовленою медово-соєвою сумішшю, невеликою кількістю оливкового або рослинного масла, приправте чорним меленим перцем. Надішліть миску з індичкою, заздалегідь накривши харчовою плівкою або кришкою, в холодильник на всю ніч.
Дайте крильцям індички перед приготуванням охолонути до кімнатної температури. Розігрійте електрогриль або підготуйте гриль на свіжому повітрі. Можна так само запекти крильця в розігрітій до 200 градусів духовці. Покладіть крила індички на гриль (або помістіть в розігріту духовку) і запікайте, перевертаючи з боку на бік приблизно 40 хвилин або до повної готовності м'яса. Все залежить від того, наскільки великі крильця індички. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти