Укр
Рус
Мясо Другі страви Канадська кухня

Крила індички в медово-соєвому соусі

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1221 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Крила індички в медово-соєвому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чудово хрусткі і липкі запечені в меді крильця індички, які зроблять ваші будні відмінними. Ідеально приправлені і покриті легкою медовою соєвою глазур'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крила індички в медово-соєвому соусі" (на 100 грам)

  • Білки17.4 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії210 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приправляйте крила купою різних спецій і маринуйте на ніч. Що найкраще в цих крилах індички? Вони запечені, а не смажені. Може бути, після смаження вони трохи липкі і брудні, але не маслянисті. Чи можете використовувати замість них курячі крильця? Абсолютно. Не соромтеся використовувати цю приправу і маринад з куркою, креветками, овочами або рибою. Це так смачно, що працює на все. Отже, для початку ретельно вимийте проточною водою крила індички. Промокніть крильця індички паперовим рушником і видаліть надлишки вологи, відправте їх в глибоку миску.

Крок - 1
02

В окремій мисці змішайте рідкий мед, очищений від лушпиння і подрібнений часник, додайте соєвий соус і червоний мелений перець. Ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

У невеликій піалі змішайте гранульований (сушений) часник, чорний мелений перець, орегано і кмин. Приправте крильця в мисці підготовленою сумішшю спецій.

Крок - 3
04

Далі добре посоліть крила і перемішайте. Потім залийте індичку раніше підготовленою медово-соєвою сумішшю, невеликою кількістю оливкового або рослинного масла, приправте чорним меленим перцем. Надішліть миску з індичкою, заздалегідь накривши харчовою плівкою або кришкою, в холодильник на всю ніч.

Крок - 4
05

Дайте крильцям індички перед приготуванням охолонути до кімнатної температури. Розігрійте електрогриль або підготуйте гриль на свіжому повітрі. Можна так само запекти крильця в розігрітій до 200 градусів духовці. Покладіть крила індички на гриль (або помістіть в розігріту духовку) і запікайте, перевертаючи з боку на бік приблизно 40 хвилин або до повної готовності м'яса. Все залежить від того, наскільки великі крильця індички. Насолоджуйтесь!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Профітролі з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з начинкою 80 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бограч по-закарпатськи - покроковий рецепт, фото 1 Бограч по-закарпатськи 65 4 3 з 5 - детальніше -
Смажені кабачки - покроковий рецепт, фото 1 Смажені кабачки 35 3 2 з 5 - детальніше -
Консервований щавель на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Консервований щавель на зиму 50 1 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини по-грузинськи 35 3 2 з 5 - детальніше -