Укр
Рус
Пироги Випічка Американська кухня

Крейзі-кейк. Дуже простий шоколадний пиріг

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1395 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крейзі-кейк. Дуже простий шоколадний пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Крейзі-кейк - дуже простий шоколадний пиріг, який складається з доступних інгредієнтів, легко і швидко готується і не містить яєць, молока і вершкового масла. При цьому крейзі-кейк («божевільний торт») виходить м'яким, вологим і буквально тане в роті. У рецепті розповідається, як приготувати популярний американський шоколадний пиріг своїми руками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крейзі-кейк. Дуже простий шоколадний пиріг" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири17.6 гр.
  • Вуглеводи41.7 гр.
  • Калорії353 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб не витрачати час, будемо готувати крейзі-кейк прямо в формі для випічки. Просійте туди пшеничне борошно, всипте цукор, какао-порошок, сіль і харчову соду і перемішайте до однорідності.

Крок - 1
02

Влийте рослинне масло без запаху, ванільний екстракт, оцет і дуже гарячу воду. Знову перемішайте інгредієнти вінчиком, щоб тісто стало однорідним.

Крок - 2
03

Розрівняйте поверхню пирога кулінарною лопаткою і відправте форму в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Крок - 3
04

Перевірте пиріг на готовність сірником або дерев'яною паличкою. Якщо вона виходить сухою, крейзі-кейк готовий. Вийміть його з духовки і дайте трохи охолонути. Потім пройдіться вздовж бортика форми ножем, вийміть випічку і остаточно остудіть на решітці.

Крок - 4
05

Поки крейзі-кейк остигає, зробіть шоколадний ганаш. Це необов'язково, але з ним пиріг буде ще смачніше і ароматніше. Влийте в сотейник жирні вершки (мінімум 33%) і доведіть до кипіння, але не кип'ятіть.

Крок - 5
06

Темний шоколад поламайте на дрібні шматочки і всипте в гарячі вершки. Зачекайте 1 хвилину, а потім перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

Перекладіть пиріг на блюдо сервіровки і полийте зверху шоколадним ганашем. Ложкою надайте йому форму квітки. Ставити блюдо в холодильник не потрібно. Коли ганаш схопиться, крейзі-кейк, дуже простий шоколадний пиріг, буде повністю готовий. Можете замість ганаша використовувати будь-який інший крем, варення або навіть подати крейзі-кейк з морозивом. У будь-якому випадку вийде смачно.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біфштекс - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс 30 1 2 з 5 - детальніше -
Шоколадно-горіхове печиво - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадно-горіхове печиво 40 3 2 з 5 - детальніше -
Піца по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Піца по-домашньому 120 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з огірків з кінзою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з огірків з кінзою 30 2 2 з 5 - детальніше -