Рецепт креветочних поцілунків - страва родом з Техасу, яка складається зі свіжих креветок, фаршированих пухнастим вершковим сиром і сумішшю сирів, загорнутих в бекон і обсмажених до хрусткої скоринки. Іноді креветки з беконом ще називають креветками-енброшеттами або фаршированими креветками. Їх подають з безліччю соусів від бурбонської глазурі з коричневого цукру до соусу для барбекю. Сьогодні ділимося рецептом поцілунків з ананасовим соусом.
Очистіть всі сирі креветки. Одну за одною, використовуючи гострий ніж для очищення овочів, наріжте на половини креветки, надрізуючи їх через черевну порожнину і створюючи місце для наповнення сирної начинки. Не ріжте креветки до кінця, створюйте тільки метелики. Креветка повинна злегка розкритися, як книга. (Креветка може бути просякнута через спину, але начинка краще тримається, коли вона запихається в море - продукт, проповзаючи через живіт).
Зробіть начинку, натерши сир і уклавши його в миску з нарізаною зеленою цибулею. Додайте в миску вершковий сир кімнатної температури (розігрівайте в мікрохвильовці за 10 секунд, якщо вам потрібно розм'якшити його), розімніть його виделкою, змішуючи все разом, поки отримаєте суміш, з якої ви зможете створити м'які сирні кульки.
Наріжте бекон тонкими довгими скибочками. Зберіть невелику кульку з сирної начинки і розкачайте його на долоні. Візьміть кульку з сиром і проштовхніть її в змащений вершковим маслом живіт креветки. Акуратно втирайте її в отвір, щоб він рівномірно заповнився.
Візьміть бекон і тримайте креветку в одній руці, оберніть бекон навколо креветки, починаючи зверху і обертаючи знову і знову до основи, поки ви не покриєте сир і креветку, закріпивши краї зубочистками. Креветка і сир повинні бути повністю заховані в бекон. Повторіть з рештою креветками. Коли вони всі будуть підготовлені, помістіть їх в морозильник, де креветки не будуть розповзатися. Заморозьте креветки в беконі близько 30 хвилин, поки приготуєте ананасовий соус.
Для цього, візьміть шматки свіжого нарізаного ананаса і покладіть їх на деко з фольгою. Розпорошіть їх вершковим маслом. Помістіть деко в духовку і запікайте при 180 градусах приблизно 20 хвилин або до появи коричневого кольору.
Візьміть шматочки коричневого ананаса і помістіть їх в блендер. Збийте їх в пюре, додавши трохи вершків, якщо необхідно. Покладіть в пюре вершкове масло, щіпку солі і лимонний сік. Дайте маслу розчинитися і додайте трохи лимонного соку.
Нагрійте каструлю середнього розміру на середньому вогні і заповніть її рослинним маслом. Закип'ятіть масло. Покладіть в масло креветки, охолоджені в морозильній камері, і дайте їм обсмажитися, поки бекон не стане хрустким, а сир всередині не буде розплавленим.
Висушіть обсмажені креветки з беконом на охолоджуючій стійці або на паперових рушниках. Видаліть зубочистки перед подачею на стіл.
Випадкові рецепти