Укр
Рус
Риба Другі страви Чеська кухня

Креветки з беконом


- переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Креветки з беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рецепт креветочних поцілунків - страва родом з Техасу, яка складається зі свіжих креветок, фаршированих пухнастим вершковим сиром і сумішшю сирів, загорнутих в бекон і обсмажених до хрусткої скоринки. Іноді креветки з беконом ще називають креветками-енброшеттами або фаршированими креветками. Їх подають з безліччю соусів від бурбонської глазурі з коричневого цукру до соусу для барбекю. Сьогодні ділимося рецептом поцілунків з ананасовим соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Креветки з беконом" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири26.7 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії299 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть всі сирі креветки. Одну за одною, використовуючи гострий ніж для очищення овочів, наріжте на половини креветки, надрізуючи їх через черевну порожнину і створюючи місце для наповнення сирної начинки. Не ріжте креветки до кінця, створюйте тільки метелики. Креветка повинна злегка розкритися, як книга. (Креветка може бути просякнута через спину, але начинка краще тримається, коли вона запихається в море - продукт, проповзаючи через живіт).

Крок - 1
02

Зробіть начинку, натерши сир і уклавши його в миску з нарізаною зеленою цибулею. Додайте в миску вершковий сир кімнатної температури (розігрівайте в мікрохвильовці за 10 секунд, якщо вам потрібно розм'якшити його), розімніть його виделкою, змішуючи все разом, поки отримаєте суміш, з якої ви зможете створити м'які сирні кульки.

Крок - 2
03

Наріжте бекон тонкими довгими скибочками. Зберіть невелику кульку з сирної начинки і розкачайте його на долоні. Візьміть кульку з сиром і проштовхніть її в змащений вершковим маслом живіт креветки. Акуратно втирайте її в отвір, щоб він рівномірно заповнився.

Крок - 3
04

Візьміть бекон і тримайте креветку в одній руці, оберніть бекон навколо креветки, починаючи зверху і обертаючи знову і знову до основи, поки ви не покриєте сир і креветку, закріпивши краї зубочистками. Креветка і сир повинні бути повністю заховані в бекон. Повторіть з рештою креветками. Коли вони всі будуть підготовлені, помістіть їх в морозильник, де креветки не будуть розповзатися. Заморозьте креветки в беконі близько 30 хвилин, поки приготуєте ананасовий соус.

Крок - 4
05

Для цього, візьміть шматки свіжого нарізаного ананаса і покладіть їх на деко з фольгою. Розпорошіть їх вершковим маслом. Помістіть деко в духовку і запікайте при 180 градусах приблизно 20 хвилин або до появи коричневого кольору.

Крок - 5
06

Візьміть шматочки коричневого ананаса і помістіть їх в блендер. Збийте їх в пюре, додавши трохи вершків, якщо необхідно. Покладіть в пюре вершкове масло, щіпку солі і лимонний сік. Дайте маслу розчинитися і додайте трохи лимонного соку.

Крок - 6
07

Нагрійте каструлю середнього розміру на середньому вогні і заповніть її рослинним маслом. Закип'ятіть масло. Покладіть в масло креветки, охолоджені в морозильній камері, і дайте їм обсмажитися, поки бекон не стане хрустким, а сир всередині не буде розплавленим.

Крок - 7
08

Висушіть обсмажені креветки з беконом на охолоджуючій стійці або на паперових рушниках. Видаліть зубочистки перед подачею на стіл.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Курячі нагетси 50 3 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка на молоці з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка на молоці з яблуками 65 5 3 з 5 - детальніше -
Самі звичайні млинці - покроковий рецепт, фото 1 Самі звичайні млинці 65 3 3 з 5 - детальніше -