Укр
Рус
Торти Випічка Французька кухня

Крепвіль - французький торт на сковороді.

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1035 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Крепвіль - французький торт на сковороді. - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: Масниця, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Крепвіль - французький млинець на сковороді. Такий десерт радує легкістю приготування і при цьому відмінним смаком. Щоб зробити торт, достатньо посмажити млинці, просочити їх кремом заварним і покрити паленим цукром. Пропонуємо легкий рецепт приготування французького крепвіля. Ця страва дозволяє по-новому подивитись звичні млинці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крепвіль - французький торт на сковороді." (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири7.2 гр.
  • Вуглеводи21.6 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте тісто. Розбийте в миску яйця, всипте цукор і сіль і збийте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 1
02

У яєчну суміш всипте просіяне пшеничне борошно. Робіть це в 2 заходи, щоразу перемішуючи до однорідності. Влийте в загальну масу молоко та олію і знову ретельно вимішайте. З тіста, що вийшов, посмажте тонкі млинці і викладіть стопкою на тарілку.

Крок - 2
03

Поки млинці остигають, займіться заварним кремом. Влийте в каструлю молоко, додайте натуральну ваніль (можна замінити ванільною есенцією або цукром) і сильно нагрійте, але поки не кип'ятіть!

Крок - 3
04

В окрему миску всипте цукор, додайте яєчні жовтки і перемішайте до однорідності.

Крок - 4
05

Всипте в цукрово-яєчну масу борошно і знову перемішайте, намагаючись розбити всі грудочки.

Крок - 5
06

Суміш, що вийшла, відправте в гаряче молоко і, постійно мішаючи вінчиком, доведіть до кипіння.

Крок - 6
07

Коли крем загусне, зніміть його з плити і трохи остудіть. Після цього накрийте харчовою плівкою в контакт і повністю охолонути.

Крок - 7
08

Зберіть кріпиль. Для цього по черзі викладайте млинці один на одного, кожен щедро промазуючи кремом заварним. Конструкцію, що вийшла, відправте на 3 години в холодильник.

Крок - 8
09

Через вказаний час вийміть торт з холодильника, присипте цукром зверху і обпісмажте його за допомогою пальника. Повинна утворитися рум'яна карамельна скоринка. Крепвіль — французький млинець на сковороді — готовий. Він такий ніжний, що буквально тане у роті. Насолоджуйтесь!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Окрошка на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на сметані 30 6 3 з 5 - детальніше -
Французькі грінки - покроковий рецепт, фото 1 Французькі грінки 35 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з щуки - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з щуки 55 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пюре з молодої картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з молодої картоплі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Сабайон шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон шоколадний 60 2 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані макарони равлики - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані макарони равлики 50 3 3 з 5 - детальніше -