Заключним елементом в рецепті кожного торта є правильно підібраний крем. Рецептів крему існує багато. Один з них крем - на основі вершків і цукрової пудри, дуже ніжний і повітряний.
Щоб приготувати крем з вершків, спочатку переконайтеся, що вони дуже холодні. Для цього помістіть вершки в закритій ємності в холодильник на всю ніч або на деякий час навіть в морозильну камеру. Потім помістіть велику ємність (миску), в якій будете збивати вершки, в морозильну камеру як мінімум на 20 хвилин. Коли миска буде теж дуже холодною, вилийте в неї вершки високої жирності.
Потім наріжте дрібно ванільний боб (можете використовувати ванільну есенцію, якщо немає ванільного стручка), акуратно розкладіть його руками і посуньте лезо маленького ножа на стручок, візьміть близько 1/4 внутрішнього насіння. Далі відправте ваніль в миску з вершками.
Тепер за допомогою кухонного вінчика або міксера (обладнаним добре вимитим вінчиком) почніть збивати вершки з ваніллю, на середній швидкості. Щоб уникнути розбризкування, акуратно накрийте миску поліетиленовою плівкою, буде добре використовувати довгий і вузький контейнер, краще якщо скляний.
Коли ви досягнете напів збитої консистенції крему, вимкніть міксер і просійте цукрову пудру прямо в миску. Увімкніть міксер, на цей раз на помірній швидкості, поки ви не закінчите збивати вершки. Щоб переконатися, що вершки добре збиті, ви можете виконати той же тест, що і при збиванні яєчних білків, тобто перевернути миску догори дном, щоб крем не тікав.
Крем з вершків і цукрової пудри готовий. Ви можете використовувати цей крем, щоб заповнити торт або слойки з кремом. Рекомендуємо готувати крем з вершків і використовувати в той же день. В якості альтернативи його можна зберігати в холодильнику не більше години, крім того, він може відшаруватися.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти