Укр
Рус
Крема Десерти Французька кухня

Крем з вершків і цукрової пудри

( 5.0000 5 522 22 оцінки)

3341 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Крем з вершків і цукрової пудри - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Заключним елементом в рецепті кожного торта є правильно підібраний крем. Рецептів крему існує багато. Один з них крем - на основі вершків і цукрової пудри, дуже ніжний і повітряний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем з вершків і цукрової пудри" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири17.5 гр.
  • Вуглеводи14.8 гр.
  • Калорії226 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати крем з вершків, спочатку переконайтеся, що вони дуже холодні. Для цього помістіть вершки в закритій ємності в холодильник на всю ніч або на деякий час навіть в морозильну камеру. Потім помістіть велику ємність (миску), в якій будете збивати вершки, в морозильну камеру як мінімум на 20 хвилин. Коли миска буде теж дуже холодною, вилийте в неї вершки високої жирності.

Крок - 1
02

Потім наріжте дрібно ванільний боб (можете використовувати ванільну есенцію, якщо немає ванільного стручка), акуратно розкладіть його руками і посуньте лезо маленького ножа на стручок, візьміть близько 1/4 внутрішнього насіння. Далі відправте ваніль в миску з вершками.

Крок - 2
03

Тепер за допомогою кухонного вінчика або міксера (обладнаним добре вимитим вінчиком) почніть збивати вершки з ваніллю, на середній швидкості. Щоб уникнути розбризкування, акуратно накрийте миску поліетиленовою плівкою, буде добре використовувати довгий і вузький контейнер, краще якщо скляний.

Крок - 3
04

Коли ви досягнете напів збитої консистенції крему, вимкніть міксер і просійте цукрову пудру прямо в миску. Увімкніть міксер, на цей раз на помірній швидкості, поки ви не закінчите збивати вершки. Щоб переконатися, що вершки добре збиті, ви можете виконати той же тест, що і при збиванні яєчних білків, тобто перевернути миску догори дном, щоб крем не тікав.

Крок - 4
05

Крем з вершків і цукрової пудри готовий. Ви можете використовувати цей крем, щоб заповнити торт або слойки з кремом. Рекомендуємо готувати крем з вершків і використовувати в той же день. В якості альтернативи його можна зберігати в холодильнику не більше години, крім того, він може відшаруватися.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти