Неймовірно смачний, ніжний і повітряний крем для ваших десертів. Щоб урізноманітнити смакову палітру, додайте в нього шоколад, апельсин, банан або каву.
Основні продукти для приготування крему повинні бути однієї температури з холодильника. Перед використанням, відкиньте сир на друшляк, щоб позбавити його від сироватки. У такому вигляді можна залишити його на всю ніч в холодильнику. У чашу кухонного комбайна або міксера викладіть Маскарпоне. Продукт повинен бути свіжий і якісний, без штучних добавок. Неодмінно зверніть увагу на дату виготовлення і герметичність упаковки, так як цей продукт швидко псується.
Додайте вершки, з вмістом жиру не менше 30%. Якщо ви використовуєте спеціальні вершки для збивання, то їх жирність може бути нижче.
Всипте в суміш цукор. В якості альтернативи, можна використовувати цукрову пудру. Починайте збивати крем на невеликих оборотах, поступово збільшуючи швидкість.
Доведіть масу до пишного, гладкого і густого стану зі стійкою консистенцією. Контролюйте процес, щоб вершки не почали розшаровуватися і не перетворилися в масло. В середньому на збивання знадобитися від 3 до 5 хвилин. За бажанням, можна додати в крем ванільну есенцію, лікер або інші ароматичні добавки.
Перекладіть крем в глибоке блюдо. Він готовий для подальшого використання в якості начинки для тортів і інших десертів.
За бажанням, можна подавати крем Маскарпоне, як самостійне частування. У збиту масу всипте свіжі ягоди, шматочки фруктів, горішки, тертий шоколад або інші добавки до смаку. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти