Укр
Рус
Крема Десерти Американська кухня

Крем з маскарпоне для торта

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

829 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Крем з маскарпоне для торта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Югославська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Неймовірно смачний, ніжний і повітряний крем для ваших десертів. Щоб урізноманітнити смакову палітру, додайте в нього шоколад, апельсин, банан або каву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем з маскарпоне для торта" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири21.3 гр.
  • Вуглеводи23.5 гр.
  • Калорії300 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основні продукти для приготування крему повинні бути однієї температури з холодильника. Перед використанням, відкиньте сир на друшляк, щоб позбавити його від сироватки. У такому вигляді можна залишити його на всю ніч в холодильнику. У чашу кухонного комбайна або міксера викладіть Маскарпоне. Продукт повинен бути свіжий і якісний, без штучних добавок. Неодмінно зверніть увагу на дату виготовлення і герметичність упаковки, так як цей продукт швидко псується.

Крок - 1
02

Додайте вершки, з вмістом жиру не менше 30%. Якщо ви використовуєте спеціальні вершки для збивання, то їх жирність може бути нижче.

Крок - 2
03

Всипте в суміш цукор. В якості альтернативи, можна використовувати цукрову пудру. Починайте збивати крем на невеликих оборотах, поступово збільшуючи швидкість.

Крок - 3
04

Доведіть масу до пишного, гладкого і густого стану зі стійкою консистенцією. Контролюйте процес, щоб вершки не почали розшаровуватися і не перетворилися в масло. В середньому на збивання знадобитися від 3 до 5 хвилин. За бажанням, можна додати в крем ванільну есенцію, лікер або інші ароматичні добавки.

Крок - 4
05

Перекладіть крем в глибоке блюдо. Він готовий для подальшого використання в якості начинки для тортів і інших десертів.

Крок - 5
06

За бажанням, можна подавати крем Маскарпоне, як самостійне частування. У збиту масу всипте свіжі ягоди, шматочки фруктів, горішки, тертий шоколад або інші добавки до смаку. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясний рулет з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з сиром 60 6 3 з 5 - детальніше -
Бастурма із конини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із конини 120 6 4 з 5 - детальніше -
Чізкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк Нью-Йорк 50 3 3 з 5 - детальніше -
Яйця пашот - покроковий рецепт, фото 1 Яйця пашот 20 1 2 з 5 - детальніше -