Укр
Рус
Крема Десерти Гавайська кухня

Крем вершковий

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

745 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Крем вершковий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Гавайська кухня, Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Масниця, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Крем вершковий - дуже смачний і ніжний наповнювач для тортів, тістечок та інших десертів, приготувати який своїми руками можна за 5 10 хвилин. Пропонуємо простий і швидкий рецепт створення домашнього вершкового крему з простих продуктів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем вершковий" (на 100 грам)

  • Білки0.5 гр.
  • Жири35.4 гр.
  • Вуглеводи41.7 гр.
  • Калорії485 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника (хвилин за 30-40 до приготування крему) і залиште при кімнатній температурі, щоб воно встигло розм'якшитися.

Крок - 1
02

У розм'якшене масло всипте цукрову пудру, влийте молоко і додайте ванільний цукор. Замість пудри можна використовувати цукровий пісок, однак майте на увазі, що часу на розчинення йому знадобиться більше, тому збивати доведеться довше, а консистенція крему може вийти менше повітряною, ніж з пудрою. Але смак від цього не постраждає.

Крок - 2
03

Візьміть міксер, включіть мінімальну швидкість і збивайте інгредієнти приблизно 3-5 хвилин. Переміщайте міксер по ємності для збивання, щоб всі компоненти крему добре змішалися між собою і не утворилися грудочки.

Крок - 3
04

Коли консистенція суміші стане однорідною і пишною, домашній крем вершковий готовий. Він надзвичайно ароматний, ніжний і м'який, але при цьому добре тримає форму, тому їм можна заправляти кондитерські мішки і використовувати для наповнення та декорування тортів, тістечок та інших десертів. З цим вершковим кремом виходять дуже гарні десерти в келихах. Додайте трохи ягід і фруктів - і подавайте смачну і ефектну солодку страву до столу. Фрукти і ягоди пом'якшать жирність крему і зроблять смак більш збалансованим. Такий десерт сподобається і дорослим, і дітям. Смачного!

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шоколадний мус - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний мус 40 4 2 з 5 - детальніше -
Макарони з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з беконом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Салат "Цезар" з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Цезар" з креветками 40 3 2 з 5 - детальніше -
Домашні рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Домашні рогалики з повидлом 65 3 3 з 5 - детальніше -