Крем вершковий - дуже смачний і ніжний наповнювач для тортів, тістечок та інших десертів, приготувати який своїми руками можна за 5 10 хвилин. Пропонуємо простий і швидкий рецепт створення домашнього вершкового крему з простих продуктів.
Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника (хвилин за 30-40 до приготування крему) і залиште при кімнатній температурі, щоб воно встигло розм'якшитися.
У розм'якшене масло всипте цукрову пудру, влийте молоко і додайте ванільний цукор. Замість пудри можна використовувати цукровий пісок, однак майте на увазі, що часу на розчинення йому знадобиться більше, тому збивати доведеться довше, а консистенція крему може вийти менше повітряною, ніж з пудрою. Але смак від цього не постраждає.
Візьміть міксер, включіть мінімальну швидкість і збивайте інгредієнти приблизно 3-5 хвилин. Переміщайте міксер по ємності для збивання, щоб всі компоненти крему добре змішалися між собою і не утворилися грудочки.
Коли консистенція суміші стане однорідною і пишною, домашній крем вершковий готовий. Він надзвичайно ароматний, ніжний і м'який, але при цьому добре тримає форму, тому їм можна заправляти кондитерські мішки і використовувати для наповнення та декорування тортів, тістечок та інших десертів. З цим вершковим кремом виходять дуже гарні десерти в келихах. Додайте трохи ягід і фруктів - і подавайте смачну і ефектну солодку страву до столу. Фрукти і ягоди пом'якшать жирність крему і зроблять смак більш збалансованим. Такий десерт сподобається і дорослим, і дітям. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти