Укр
Рус
Суп з морепродуктами Перші страви Шведська кухня

Крем-суп з мідій

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

994 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Крем-суп з мідій - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шведська кухня, Тайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Крем-суп з мідій - популярна в тайській кухні перша страва, яку нескладно приготувати в домашніх умовах. У рецепті розповідається, як просто і швидко зробити крем-суп з морепродуктами своїми руками. Для приготування цієї смачної першої страви в тайському стилі вам знадобиться мінімум інгредієнтів і часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем-суп з мідій" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири53.4 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії511 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цибулю-шалот очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Імбир вимийте, очистіть від шкірки і дрібно поріжте. Влийте в каструлю рослинне масло і обсмажте на ньому цибулю з імбиром до м'якості цибулі.

Крок - 1
02

Надішліть в каструлю тайський кокосовий соус з каррі і кокосове молоко.

Крок - 2
03

Влийте воду і, помішуючи, грійте 5 хвилин на невеликому вогні, поки вміст каструлі не стане однорідним. Підсильте вогонь і дочекайтеся, коли рідина почне кипіти.

Крок - 3
04

У цей момент відправте в каструлю очищені мідії. Посоліть, поперчіть за смаком, знизьте вогонь до мінімуму і варіть суп, помішуючи, 3 хвилини. Потім вимкніть вогонь і дайте страві трохи настоятися.

Крок - 4
05

Розлийте тайський крем-суп з мідій по порційних тарілках, присипте нарізаною зеленню за смаком і подавайте на стіл. Це просто, швидко, ситно і дуже смачно. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти