Крем-суп з мідій - популярна в тайській кухні перша страва, яку нескладно приготувати в домашніх умовах. У рецепті розповідається, як просто і швидко зробити крем-суп з морепродуктами своїми руками. Для приготування цієї смачної першої страви в тайському стилі вам знадобиться мінімум інгредієнтів і часу.
Цибулю-шалот очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Імбир вимийте, очистіть від шкірки і дрібно поріжте. Влийте в каструлю рослинне масло і обсмажте на ньому цибулю з імбиром до м'якості цибулі.
Надішліть в каструлю тайський кокосовий соус з каррі і кокосове молоко.
Влийте воду і, помішуючи, грійте 5 хвилин на невеликому вогні, поки вміст каструлі не стане однорідним. Підсильте вогонь і дочекайтеся, коли рідина почне кипіти.
У цей момент відправте в каструлю очищені мідії. Посоліть, поперчіть за смаком, знизьте вогонь до мінімуму і варіть суп, помішуючи, 3 хвилини. Потім вимкніть вогонь і дайте страві трохи настоятися.
Розлийте тайський крем-суп з мідій по порційних тарілках, присипте нарізаною зеленню за смаком і подавайте на стіл. Це просто, швидко, ситно і дуже смачно. Смачного!
Випадкові рецепти