Приготуйте смачний і ароматний крем-суп зі шпинату з креветками. Побалуйте сім'ю і додайте в повсякденне меню ніжну і дуже корисну гарячу страву.
Поставте каструлю на плиту і налийте рослинне або оливкове масло. Викладіть креветки в розігріту жаровню одним шаром. Обсмажте по 30-40 секунд з кожної сторони до золотистого кольору. Не підтримуйте їх на вогні, інакше м'ясо стане жорстким. Готові морепродукти викладіть на блюдо.
Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте дрібними кубиками.
У жаровню покладіть шматочок вершкового масла і висипте подрібнену цибулю. Обсмажте до золотистого кольору і додайте нарізану невеликими кубиками картоплю.
Влийте в каструлю склянку води, перемішайте і накрийте кришкою. Тушкуйте на середньому вогні до випаровування рідини. До цього часу картопля повинна зваритися. Готовність перевірте ножем, якщо овоч твердий додайте трохи води і готуйте ще кілька хвилин. Готову картоплю з цибулею викладіть в окрему миску.
У жаровню киньте ще шматочок масла, розтопіть і насипте борошно. Постійно перемішуючи обсмажте до золотистого кольору і залийте курячим бульйоном. Потім додайте молоко і перемішайте вінчиком. Всипте суміш італійських трав, натертий на дрібній тертці пармезан і мелений червоний перець. Бульйон посоліть, поперчіть перемішайте до однорідності.
Акуратно опустіть смажені креветки в каструлю, потім додайте шпинат. Готуйте на повільному вогні, поки зелень не розм'якшиться.
У бульйон викладіть картопляно-цибульну суміш. Доведіть суп до кипіння і зніміть з плити. Подавайте в порційних тарілках з сухариками або хлібцями. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти