Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Перуанська кухня

Крем-суп зі шпинату з креветками

( 4.6667 4 512 12 оцінок)

1148 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крем-суп зі шпинату з креветками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Перуанська кухня, Польська кухня, Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготуйте смачний і ароматний крем-суп зі шпинату з креветками. Побалуйте сім'ю і додайте в повсякденне меню ніжну і дуже корисну гарячу страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем-суп зі шпинату з креветками" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії109 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте каструлю на плиту і налийте рослинне або оливкове масло. Викладіть креветки в розігріту жаровню одним шаром. Обсмажте по 30-40 секунд з кожної сторони до золотистого кольору. Не підтримуйте їх на вогні, інакше м'ясо стане жорстким. Готові морепродукти викладіть на блюдо.

Крок - 1
02

Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

У жаровню покладіть шматочок вершкового масла і висипте подрібнену цибулю. Обсмажте до золотистого кольору і додайте нарізану невеликими кубиками картоплю.

Крок - 3
04

Влийте в каструлю склянку води, перемішайте і накрийте кришкою. Тушкуйте на середньому вогні до випаровування рідини. До цього часу картопля повинна зваритися. Готовність перевірте ножем, якщо овоч твердий додайте трохи води і готуйте ще кілька хвилин. Готову картоплю з цибулею викладіть в окрему миску.

Крок - 4
05

У жаровню киньте ще шматочок масла, розтопіть і насипте борошно. Постійно перемішуючи обсмажте до золотистого кольору і залийте курячим бульйоном. Потім додайте молоко і перемішайте вінчиком. Всипте суміш італійських трав, натертий на дрібній тертці пармезан і мелений червоний перець. Бульйон посоліть, поперчіть перемішайте до однорідності.

Крок - 5
06

Акуратно опустіть смажені креветки в каструлю, потім додайте шпинат. Готуйте на повільному вогні, поки зелень не розм'якшиться.

Крок - 6
07

У бульйон викладіть картопляно-цибульну суміш. Доведіть суп до кипіння і зніміть з плити. Подавайте в порційних тарілках з сухариками або хлібцями. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Малиново манний пудинг - покроковий рецепт, фото 1 Малиново манний пудинг 60 4 3 з 5 - детальніше -
Кекс шоколадний Маффін - покроковий рецепт, фото 1 Кекс шоколадний Маффін 40 5 3 з 5 - детальніше -
Айвовий компот - покроковий рецепт, фото 1 Айвовий компот 60 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат ніжність з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат ніжність з чорносливом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Песто без сиру - покроковий рецепт, фото 1 Песто без сиру 45 2 2 з 5 - детальніше -
Вишня у власному соку - покроковий рецепт, фото 1 Вишня у власному соку 60 1 2 з 5 - детальніше -
Шаурма по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма по-домашньому 45 3 3 з 5 - детальніше -