Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Румунська кухня

Крем-суп з селери

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

897 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крем-суп з селери - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Крем-суп з селери - вегетаріанська страва, яка доводить, що овочева їжа може бути смачною. У супу ніжна текстура і м'який вершковий присмак, який йому надає горіхове масло. Родзинка страви - біле сухе вино, в якому тушкуються овочі. Декор з насіння соняшнику і гарбуза робить суп ще більш цікавим і корисним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем-суп з селери" (на 100 грам)

  • Білки0.9 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії42 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте овочі для крем-супу. Вимийте і очистіть від шкірки картоплю, моркву і корінь селери. Помийте цибулю-порей і відріжте білу частину (знадобиться тільки вона). Наріжте селеру середніми кубиками.

Крок - 1
02

Порей подрібніть кільцями. Наріжте кружечками моркву.

Крок - 2
03

Подрібніть середнім кубиком картоплю.

Крок - 3
04

Нарізані овочі складіть в каструлю і поставте на плиту. Влийте горіхове масло і злегка припустіть на ньому овочі.

Крок - 4
05

Влийте біле вино, перемішайте і накрийте каструлю кришкою на пару хвилин. Потім зніміть кришку і дайте випаруватися алкоголю.

Крок - 5
06

Влийте бульйон, знову накрийте каструлю кришкою і залиште суп варитися до готовності. Завдяки тому, що овочі вже протушкувалися, на це піде 5-10 хвилин після закипання. Якраз встигнете обсмажити насіння.

Крок - 6
07

Розігрійте сковороду і підсмажте на ній насіння соняшнику і гарбуза. Коли насіння дадуть приємний аромат, вони готові.

Крок - 7
08

Перевірте овочі на готовність. Вони повинні стати м'якими. Візьміть ручний блендер і пюріруйте їх. Подрібнюйте ретельно. Суп повинен придбати однорідну кремову консистенцію.

Крок - 8
09

Додайте мускатний горіх, перець і сіль за смаком. Знову все ретельно перемішайте блендером. Крем-суп з селери готовий. У нього оксамитова текстура і м'який, вершковий смак.

Крок - 9
10

Сервіруйте страву. Налийте суп в глибоку тарілку, в центр поставте пару шматочків сиру брі і присипте все підсмаженими насінням гарбуза і соняшнику. Суп ароматний, красивий і неймовірно смачний. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка грибна з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Солянка грибна з капустою 65 5 4 з 5 - детальніше -
Класичний рататуй в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Класичний рататуй в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Тортилья із вівсяного борошна - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья із вівсяного борошна 60 1 2 з 5 - детальніше -