Укр
Рус
Суп з морепродуктами Перші страви Болгарська кухня

Крем-суп з креветками

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

648 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крем-суп з креветками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Норвезька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Ніжний гарячий крем-суп з пікантною горіховою ноткою сиру Монтерей Джек. Подавайте на обід цю неймовірно смачну і просту в приготуванні страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем-суп з креветками" (на 100 грам)

  • Білки11.4 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте картопляне пюре. Очищену картоплю відваріть до готовності в підсоленій воді. Злийте воду і розімніть товкачкою. Налийте трохи молока і перемішайте. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Поставте каструлю на плиту на середній вогонь і додайте вершкове масло. Коли воно повністю розтане, всипте подрібнену цибулю. Обсмажуйте протягом 6-8 хвилин до золотистого кольору.

Крок - 2
03

Викладіть в каструлю картопляне пюре, додайте свіже молоко і червоний мелений перець. Чилі можна замінити чорним меленим перцем. Переміксуйте і доведіть до кипіння.

Крок - 3
04

Поки бульйон на плиті, займіться креветками. Почистіть і ретельно промийте їх під проточною водою. Викладіть морепродукти в друшляк, щоб дати стекти зайвій рідині. Креветки можна замінити хвостиками раків в тій же кількості або нарізаною невеликими шматочками курячою грудинкою.

Крок - 4
05

У киплячий бульйон викладіть креветки. Зменшіть вогонь і варіть протягом 5-10 хвилин безперервно помішуючи. На великій терці натріть сир Монтерей Джек. Замінити його можна м'якими різновидами сиру чеддер.

Крок - 5
06

Коли морепродукти порозовіють, насипте в суп натертий сир. Готуйте до повного розплавлення молочного продукту.

Крок - 6
07

Крем-суп з креветками подавайте відразу ж після приготування. Викладіть страву в глибокі тарілки і посипте дрібно нарізаною свіжою петрушкою. За бажанням додайте устричні крекери, хлібці або тости. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рисова каша з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша з сухофруктами 65 5 2 з 5 - детальніше -
Млинці з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Млинці з капустою 65 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк з червоної риби в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з червоної риби в духовці 70 3 3 з 5 - детальніше -
Суфле з риби - покроковий рецепт, фото 1 Суфле з риби 40 1 2 з 5 - детальніше -