Укр
Рус
Суп з морепродуктами Перші страви Середземноморська кухня

Крем суп з креветками

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

901 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Крем суп з креветками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Крем - суп дуже відрізняється від звичайного супу. Він має гладку, однорідну консистенцію, що нагадує ніжний крем. А наявність креветок додасть йому яскравий і насичений смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем суп з креветками" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири21.8 гр.
  • Вуглеводи13.9 гр.
  • Калорії284 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На самому початку вам знадобиться сковорода. Киньте в неї шматочок вершкового масла і поставте на невеликий вогонь. Розтопіть масло в сковороді.

Крок - 1
02

Візьміть невелику цибулину. Від головки часнику відокремте зубчик. Очистіть цибулю і часник від лушпиння і сполосніть під прохолодною проточною водою. На кухонній дошці наріжте цибулину дрібними кубиками. Часник подрібніть ножем або пропустіть через часникодавку.

Крок - 2
03

У розтоплене на сковороді вершкове масло киньте нарізану дрібними кубиками цибулю і подрібнений часник, трохи посоліть. Постійно помішуючи, підсмажте овочі до золотистого кольору.

Крок - 3
04

Далі вам знадобляться очищені креветки середнього розміру. Відокремте четверту частину від зазначеної в рецепті кількості і залиште для прикраси страви в кінці. Решту креветок відправте в сковорідку до підсмаженої цибулі і часнику.

Крок - 4
05

Періодично помішуючи, готуйте креветки з овочами протягом 3 хвилин. Після додайте необхідну кількість білого вина. Зменшіть вогонь до слабкого і тушкуйте вміст сковорідки ще приблизно 3 хвилини.

Крок - 5
06

Вимкніть вогонь і зніміть сковороду з креветками з вогню. Пересипте вміст в чисту миску. Залиште остигати.

Крок - 6
07

Тепер вам потрібен блендер. У його чашу відправте приготовані і остиглі креветки з овочами. Додайте вершки і згущене молоко без цукру, киньте сіль. Накрийте кришкою і перетворіть всі інгредієнти в одноманітну масу.

Крок - 7
08

Перелийте кремообразну масу в чисту каструлю і поставте на невеликий вогонь. Після закипання тушкуйте протягом декількох хвилин.

Крок - 8
09

У чисту сковорідку налийте трохи олії і поставте на вогонь. Коли нагріється, киньте креветки і обсмажте на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 9
10

Готовий крем - суп розсипте по тарілках. Зверху прикрасьте підсмаженими креветками і гілочками молодого часнику. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп пюре з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з гарбуза 65 4 3 з 5 - детальніше -
Рулетики з скумбрії - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з скумбрії 35 3 2 з 5 - детальніше -
Салат "Грецький" з бринзою - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Грецький" з бринзою 35 4 3 з 5 - детальніше -
Торт «Зебра» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Зебра» 60 4 3 з 5 - детальніше -