Укр
Рус
Крема Десерти Португальська кухня

Крем для шоколадного торта

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

2036 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Крем для шоколадного торта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня, Шведська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Крем для шоколадного торта - американський рецепт смачного шоколадного наповнювача для випічки. Крем робиться на основі вершкового масла, завдяки чому виходить ніжним, але густим і підходить для декорування тортів, тістечок та інших десертів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем для шоколадного торта" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири30.2 гр.
  • Вуглеводи37.9 гр.
  • Калорії432 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для шоколадного крему. Масло вершкове та пальмове (можна замінити маргарином або іншим твердим рослинним жиром) заздалегідь дістаньте з холодильника, наріжте шматочками і залиште при кімнатній температурі, щоб вони розм'якшилися.

Крок - 1
02

Просійте через сито цукрову пудру, щоб вона наситилася киснем. Це зробить крем легше.

Крок - 2
03

У чашу міксера відправте м'яке вершкове і пальмову олію, сіль і ванілін і збивайте, поки маса не перетвориться в пишний білий крем. На це піде близько 5 хвилин.

Крок - 3
04

Продовжуючи збивати, по ложці додавайте какао. Кожну нову порцію кладіть тільки після того, як попередня добре перемішається з іншими інгредієнтами.

Крок - 4
05

Після того, як використовуєте все какао, почніть потроху вливати воду і всипати просіяну цукрову пудру. Рідина потрібна, щоб регулювати консистенцію крему. Додавайте її дуже обережно, по чайній ложці, щоб не зіпсувати текстуру.

Крок - 5
06

Робіть так, поки цукрова пудра не закінчиться. Американський масляний крем для шоколадного торта готовий. При охолодженні він твердне, тому працювати з ним потрібно тільки при кімнатній температурі. Торти з таким кремом слід діставати з холодильника заздалегідь (за 1-2 години до подачі), щоб вони встигли стати м'якше. Через те, що шоколадний масляний крем дуже густий, сам собою він не оживляє коржі, тому бажано робити додаткове просочення. Зате такий крем добре тримає форму і тому ідеально підходить для декору тортів і інших десертів. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Жульєн - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн 50 4 3 з 5 - детальніше -
Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курячий бульйон з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бульйон з вермішеллю 70 6 3 з 5 - детальніше -
Бастурма із конини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із конини 120 6 4 з 5 - детальніше -
Котлети «Рибне диво» - покроковий рецепт, фото 1 Котлети «Рибне диво» 50 3 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані макарони равлики - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані макарони равлики 50 3 3 з 5 - детальніше -