Крем для шоколадного торта - американський рецепт смачного шоколадного наповнювача для випічки. Крем робиться на основі вершкового масла, завдяки чому виходить ніжним, але густим і підходить для декорування тортів, тістечок та інших десертів.
Підготуйте інгредієнти для шоколадного крему. Масло вершкове та пальмове (можна замінити маргарином або іншим твердим рослинним жиром) заздалегідь дістаньте з холодильника, наріжте шматочками і залиште при кімнатній температурі, щоб вони розм'якшилися.
Просійте через сито цукрову пудру, щоб вона наситилася киснем. Це зробить крем легше.
У чашу міксера відправте м'яке вершкове і пальмову олію, сіль і ванілін і збивайте, поки маса не перетвориться в пишний білий крем. На це піде близько 5 хвилин.
Продовжуючи збивати, по ложці додавайте какао. Кожну нову порцію кладіть тільки після того, як попередня добре перемішається з іншими інгредієнтами.
Після того, як використовуєте все какао, почніть потроху вливати воду і всипати просіяну цукрову пудру. Рідина потрібна, щоб регулювати консистенцію крему. Додавайте її дуже обережно, по чайній ложці, щоб не зіпсувати текстуру.
Робіть так, поки цукрова пудра не закінчиться. Американський масляний крем для шоколадного торта готовий. При охолодженні він твердне, тому працювати з ним потрібно тільки при кімнатній температурі. Торти з таким кремом слід діставати з холодильника заздалегідь (за 1-2 години до подачі), щоб вони встигли стати м'якше. Через те, що шоколадний масляний крем дуже густий, сам собою він не оживляє коржі, тому бажано робити додаткове просочення. Зате такий крем добре тримає форму і тому ідеально підходить для декору тортів і інших десертів. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти