Укр
Рус
Крема Десерти Англійська кухня

Крем для вафельних трубочок

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

849 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Крем для вафельних трубочок - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Крем для вафельних трубочок можна зробити будь-хто. Вибір залежить від кулінарних уподобань господині. Пропонуємо рецепт фантастично апетитного заварного шоколадного крему, який легко готується, презентабельно виглядає і чудово поєднується як із трубочками, так і з іншою солодкою випічкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем для вафельних трубочок" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи25.1 гр.
  • Калорії225 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на плиту сотейник і влийте молоко. Всипте туди кукурудзяний крохмаль та цукрову пудру та перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 1
02

Продовжуючи інтенсивно помішувати вінчиком, доведіть вміст сотейника до кипіння і варіть до загусання. Коли маса досягне потрібної густоти, зніміть сотейник із плити і відправте в нього поламаний на кубики темний шоколад.

Крок - 2
03

Помішуйте продукти вінчиком, поки шоколад повністю не розійдеться. Потім відправте в крем вершкове масло і теж мішайте до повного розчинення.

Крок - 3
04

Наприкінці влийте ванільну есенцію і знову все ретельно вимішайте. Після цього накрийте крем харчовою плівкою в контакт і дайте повністю охолонути при кімнатній температурі.

Крок - 4
05

З охололої маси зніміть харчову плівку і перемішайте крем ложкою. Він повинен вийти середньої густоти. Саме таким зазвичай і начиняють випічку. Якщо крем для вафельних трубочок дуже рідкісний, відправте його в холодильник приблизно на годину, а потім перевірте знову консистенцію. Швидше за все вона буде ідеальною.

Крок - 5
06

Готовий крем викладіть у кулінарний мішок і приступайте до наповнення трубочок. Шоколадна маса м'яка та податлива, але при цьому добре тримає форму. Виходить красиво та смачно. Надішліть начинені трубочки в холодильник мінімум на 1 годину, а потім можете насолоджуватися прекрасним десертом. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1 Печінка куряча 45 6 2 з 5 - детальніше -
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат "Осінній" - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат "Осінній" 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп-пюре з моркви - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з моркви 45 5 3 з 5 - детальніше -
Салат грецький з руколою - покроковий рецепт, фото 1 Салат грецький з руколою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Смачна мастика - покроковий рецепт, фото 1 Смачна мастика 50 1 3 з 5 - детальніше -