Крем для вафельних трубочок можна зробити будь-хто. Вибір залежить від кулінарних уподобань господині. Пропонуємо рецепт фантастично апетитного заварного шоколадного крему, який легко готується, презентабельно виглядає і чудово поєднується як із трубочками, так і з іншою солодкою випічкою.
Поставте на плиту сотейник і влийте молоко. Всипте туди кукурудзяний крохмаль та цукрову пудру та перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.
Продовжуючи інтенсивно помішувати вінчиком, доведіть вміст сотейника до кипіння і варіть до загусання. Коли маса досягне потрібної густоти, зніміть сотейник із плити і відправте в нього поламаний на кубики темний шоколад.
Помішуйте продукти вінчиком, поки шоколад повністю не розійдеться. Потім відправте в крем вершкове масло і теж мішайте до повного розчинення.
Наприкінці влийте ванільну есенцію і знову все ретельно вимішайте. Після цього накрийте крем харчовою плівкою в контакт і дайте повністю охолонути при кімнатній температурі.
З охололої маси зніміть харчову плівку і перемішайте крем ложкою. Він повинен вийти середньої густоти. Саме таким зазвичай і начиняють випічку. Якщо крем для вафельних трубочок дуже рідкісний, відправте його в холодильник приблизно на годину, а потім перевірте знову консистенцію. Швидше за все вона буде ідеальною.
Готовий крем викладіть у кулінарний мішок і приступайте до наповнення трубочок. Шоколадна маса м'яка та податлива, але при цьому добре тримає форму. Виходить красиво та смачно. Надішліть начинені трубочки в холодильник мінімум на 1 годину, а потім можете насолоджуватися прекрасним десертом. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти