Навряд чи знайдеться кондитер, який обходиться без сирного крему, тобто - крему чіз. Через те, що він досить зручний і легкий в приготуванні, а також в роботі, до того ж відмінно тримає форму, використовується фахівцями широко і в різних варіаціях. Базовий рецепт цього крему містить в основі вершкове масло і вершки, але часто кондитери вважають за краще вершковий сир. Зізнайтеся чесно, ви добре уявляєте собі в складі солодкого крему солонуватий сирний сир? Якщо не дуже - спробуйте приготувати крем чіз для тортів і капкейків, і ви переконаєтеся в цьому. Легкий і пишний крем чіз настільки геніальний, наскільки і простий у приготуванні.
Погодьтеся, адже до недавнього часу крем чіз був абсолютно невідомим, а ось в наш час набуває все більшої популярності в кондитерському мистецтві. І не дивно, адже маючи густу консистенцію і приємний смак, такий крем просто незамінний для прикраси тортів і капкейків. Ну, якщо ви любите в кулінарії відкривати все нове і впроваджувати на власній кухні, давайте будемо робити крем чіз для тортів і капкейків. До речі, готується він дуже просто, прям настільки, що будь-яка господиня впорається легко. Ми вам допоможемо дізнатися, як приготувати крем, що ідеально підходить для морквяних, пряних і оксамитових капкейків, легкий і пухнастий за текстурою, але все ж досить міцний, щоб зберігати свою форму. Найголовніше - якісний вершковий сир, але ні в якому разі не плавлений. У велику глибоку миску викладаємо шматочки м'якого вершкового масла і вершковий сир. За допомогою міксера збиваємо до легкого і пухнастого стану.
Поступово додаємо в миску цукрову пудру і молоко. Знову починаємо збивати міксером протягом 1 хвилини. Цього часу буде цілком достатньо, щоб крем досяг повної готовності.
Якщо раптом крем чіз виявиться занадто рідким, додаємо цукрову пудру, а якщо навпаки занадто густим - додамо трохи молока. Таким чином крем досягне потрібної і бажаної консистенції. Завдяки неймовірному смаку і пишної структури, крем чіз підійде не тільки для прошарку вирівнювання тортів, але й для прикраси капкейків. Загалом, готуйте крем за нашим рецептом, і він стане справжньою родзинкою в ваших кондитерських виробах.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти