Укр
Рус
Крема Десерти Канадська кухня

Крем чіз для тортів і капкейків

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

740 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Крем чіз для тортів і капкейків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Навряд чи знайдеться кондитер, який обходиться без сирного крему, тобто - крему чіз. Через те, що він досить зручний і легкий в приготуванні, а також в роботі, до того ж відмінно тримає форму, використовується фахівцями широко і в різних варіаціях. Базовий рецепт цього крему містить в основі вершкове масло і вершки, але часто кондитери вважають за краще вершковий сир. Зізнайтеся чесно, ви добре уявляєте собі в складі солодкого крему солонуватий сирний сир? Якщо не дуже - спробуйте приготувати крем чіз для тортів і капкейків, і ви переконаєтеся в цьому. Легкий і пишний крем чіз настільки геніальний, наскільки і простий у приготуванні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем чіз для тортів і капкейків" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири16.3 гр.
  • Вуглеводи56 гр.
  • Калорії381 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Погодьтеся, адже до недавнього часу крем чіз був абсолютно невідомим, а ось в наш час набуває все більшої популярності в кондитерському мистецтві. І не дивно, адже маючи густу консистенцію і приємний смак, такий крем просто незамінний для прикраси тортів і капкейків. Ну, якщо ви любите в кулінарії відкривати все нове і впроваджувати на власній кухні, давайте будемо робити крем чіз для тортів і капкейків. До речі, готується він дуже просто, прям настільки, що будь-яка господиня впорається легко. Ми вам допоможемо дізнатися, як приготувати крем, що ідеально підходить для морквяних, пряних і оксамитових капкейків, легкий і пухнастий за текстурою, але все ж досить міцний, щоб зберігати свою форму. Найголовніше - якісний вершковий сир, але ні в якому разі не плавлений. У велику глибоку миску викладаємо шматочки м'якого вершкового масла і вершковий сир. За допомогою міксера збиваємо до легкого і пухнастого стану.

Крок - 1
02

Поступово додаємо в миску цукрову пудру і молоко. Знову починаємо збивати міксером протягом 1 хвилини. Цього часу буде цілком достатньо, щоб крем досяг повної готовності.

Крок - 2
03

Якщо раптом крем чіз виявиться занадто рідким, додаємо цукрову пудру, а якщо навпаки занадто густим - додамо трохи молока. Таким чином крем досягне потрібної і бажаної консистенції. Завдяки неймовірному смаку і пишної структури, крем чіз підійде не тільки для прошарку вирівнювання тортів, але й для прикраси капкейків. Загалом, готуйте крем за нашим рецептом, і він стане справжньою родзинкою в ваших кондитерських виробах. 

Крок - 3

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Щербет - покроковий рецепт, фото 1 Щербет 25 6 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе в сирі - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе в сирі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат "Оселедець під шубою" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Оселедець під шубою" 95 4 3 з 5 - детальніше -