Ми представляємо вам відмінний рецепт білкового крему для приготування улюблених домашніх десертів, знаючи, що у вас є всі гарантії успіху.
Що ж, щоб приготувати крем, все, що нам потрібно зробити, це використати міксер і яєчні білки. Щоб білки були повністю пінистими і бездоганними, вам потрібно для початку правильно їх відокремити. Отже, відокремте білки від жовтків, залишаючи їх у великій мисці, де збираємося їх збивати.
Додайте в відокремлені білки дрібку солі (це забезпечить їм стабільне збивання). За допомогою вінчиків блендера починайте збивати білки на низькій швидкості, а коли вони зберуться в однорідну масу, обережно збільште швидкість. Багато разів, коли ми хочемо приготувати різні рецепти, особливо випічку, нам говорять, що ми повинні збити яєчні білки до піків. Що це означає? Для цього використання міксера з електричними стрижнями це набагато простіше, все, що вам потрібно зробити, це злегка нахилити контейнер, щоб полегшити рух вінчіків і повітрозабірника. З цією технікою це займе всього кілька хвилин.
Для використання білкового крему в приготуванні торта або іншої солодкої випічки, необхідно в білки так само додати цукор і лимонну кислоту. Продовжуючи збивати до утворення густої, повітряної маси. Якщо використовувати крем в якості прикраси кондитерських виробів, можна зафарбувати його за допомогою будь-якого харчового барвника.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти