Укр
Рус
thermomix thermomix
Крема Другі страви Українська кухня

Крем білковий з ваніллю

40 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Білковий крем - рецепт надзвичайно ніжного крему, який допоможе вам зробити справжній кондитерський шедевр.

Інгредієнти

  • Ванільний цукор 3 г.
  • Лимонна кислота 1 щіп.
  • Вода 33 мл.
  • Цукор 120 г.
  • Білок яєчний 2 шт.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Відокремити жовтки від білків.

    Крок - 1
  2. 02

    Для сиропу знадобиться: цукор і вода, які ставляться на вогонь і доводяться до кипіння, при цьому знімаючи постійно пінку і уварюючи  його.

    Крок - 2
  3. 03

    Збити білки, які повинні збільшитися в обсязі в 6 разів і мати стійку піну. Потім не припиняючи приготування білків, додається невеликою  цівкою сироп, лимонна кислота, ванільна пудра і продовжувати ще збивати протягом 10 хв. І можна поливати приготовані солодощі.  

    Крок - 3

Оцінити рецепт