Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Крем білковий з ваніллю

40 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Білковий крем - рецепт надзвичайно ніжного крему, який допоможе вам зробити справжній кондитерський шедевр.

Інгредієнти

Ванільний цукор3 г.
Лимонна кислота1 щіп.
Вода33 мл.
Цукор120 г.
Білок яєчний2 шт.
01

Відокремити жовтки від білків.

Крок - 1
02

Для сиропу знадобиться: цукор і вода, які ставляться на вогонь і доводяться до кипіння, при цьому знімаючи постійно пінку і уварюючи  його.

Крок - 2
03

Збити білки, які повинні збільшитися в обсязі в 6 разів і мати стійку піну. Потім не припиняючи приготування білків, додається невеликою  цівкою сироп, лимонна кислота, ванільна пудра і продовжувати ще збивати протягом 10 хв. І можна поливати приготовані солодощі.  

Крок - 3

Оцінити рецепт