Укр
Рус
Крема Десерти Українська кухня

Крем білковий з ваніллю

( 4.8788 4 533 33 оцінки)

3707 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Є безліч різних способів приготувати білковий крем. Пропонуємо вам простий рецепт ароматного, гладкого за структурою крему. Він ідеально підходить для начинки або прикраси тортів, десертів і т. д.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крем білковий з ваніллю" (на 100 грам)

  • Білки0.4 гр.
  • Жири40 гр.
  • Вуглеводи46.4 гр.
  • Калорії543 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед тим, як приступити до приготування білкового крему з ваніллю, потрібно підготувати деякі інгредієнти. Вам знадобиться розм'якшене несолоне вершкове масло. Тому заздалегідь дістаньте його з холодильника. Покладіть масло на тарілку, відкрийте упаковку і наріжте кубиками. Так воно швидше нагріється і стане м'яким.

Крок - 1
02

Дістаньте з холодильника яйце. Розбийте шкаралупу і акуратно відокремте білок від жовтка. Жовток для цієї страви не знадобиться. А ось білок відправте в чисту глибоку миску. За допомогою міксера збийте білок в пишну піну.

Крок - 2
03

Відміряйте четверту частину від зазначеної в рецепті кількості цукрової пудри. Поступово додавайте пудру і збивайте білок міксером. Збивати цукрову пудру з білком необхідно до тих пір, поки не з'являться стійкі піки.

Крок - 3
04

Розм'якшене вершкове масло перекладіть в чисту глибоку миску. Вам знову знадобиться міксер. Спочатку збийте саме масло протягом декількох хвилин. Тепер візьміть решту цукрової пудри, декількома порціями додайте її в масло і збийте міксером. Збита маса повинна стати більш білого кольору і однорідної консистенції.

Крок - 4
05

Тепер візьміть лопатку або ложку і зіскребіть зі стінок миски збите солодке масло. Зосередьте масу в середині миски.

Крок - 5
06

Зараз прийшов час з'єднати дві частини крему - білкову та масляну. Поступово, невеликими порціями додавайте збитий з цукровою пудрою білок в миску зі збитою масляною масою. Кожен раз ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Ну і звичайно ж не забудьте в кінці приготування додати в крем ванільний екстракт. Ще раз добре перемішайте і білковий крем з ваніллю готовий. Використовуйте його в якості начинки, або для прикраси різноманітної випічки. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Ягідний суп - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний суп 30 4 2 з 5 - детальніше -
Вареники з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з капустою 75 4 3 з 5 - детальніше -