Укр
Рус
Печінка Другі страви Турецька кухня

Куряча печінка з цибулею

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

890 - переглядів
55 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Куряча печінка з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Турецька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В банці

опис

Якщо ви не хочете смажити курячу печінку, приготуйте її в банці в духовці. А додавши до неї цибулю і трохи яблук, отримаєте соковиту і ароматну страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча печінка з цибулею" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи3.6 гр.
  • Калорії117 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цієї страви вам знадобиться кілька півлітрових банок. Заздалегідь їх ретельно помийте і дайте можливість висохнути.

Крок - 1
02

Займіться підготовкою деяких інгредієнтів. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і сполосніть під проточною холодною водою. Помістіть на кухонну дошку і розріжте навпіл, а потім наріжте півкільцями.

Крок - 2
03

Третю частину нарізаного півкільцями цибулі в травних частинах відправте на дно банок.

Крок - 3
04

Візьміть кілька невеликих і стиглих яблук, ретельно вимийте під краном. Покладіть на кухонну дошку і розріжте на 4 частини кожне. Виріжте серцевину, відріжте хвостик. Чистити яблука від шкірки не потрібно. Наріжте кожну четверту частину яблука пластинками середньої величини.

Крок - 4
05

Відокремте приблизно третю частину нарізаних яблук і розподіліть її між двома банками.Тепер прийшов час зайнятися основним інгредієнтом цієї страви - курячою печінкою. Ретельно помийте її під проточною водою, складіть в миску і злийте зайву рідину. Зніміть плівку між шматочками печінки.

Крок - 5
06

Додайте в миску з курячою печінкою спеції, а саме сушені прованські трави, часниковий порошок, чорний мелений перець. Киньте сіль і акуратно за допомогою ложки перемішайте всі інгредієнти в мисці.

Крок - 6
07

Половину підготовлених шматочків курячої печінки відправте в банки, рівномірно розподіливши між собою. Зверху покладіть частину півкілець цбулі і пластинок яблук.

Крок - 7
08

На цибулю і яблука в банках викладіть решту курячої печінки. Наступний шар - залишки півкілець цибулі і пластинки яблук. В самому кінці покладіть по невеликому шматочку вершкового масла.

Крок - 8
09

Кожну банку накрийте фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку готуватися протягом приблизно 30 хвилин.     Готову курячу печінку подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з фрикадельками 100 5 3 з 5 - детальніше -
Паштет з курячої печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з курячої печінки 40 1 2 з 5 - детальніше -
Лазанья в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья в мультиварці 50 6 3 з 5 - детальніше -
Проста лазанья з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Проста лазанья з фаршем 40 3 3 з 5 - детальніше -