Укр
Рус
Швидкі салати Салати Російська кухня

Крабовий листковий салат

( 4.9375 4 516 16 оцінок)

1787 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Крабовий листковий салат - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Якщо ви хочете приготувати нову страву до новорічної вечері, пропонуємо вам приготувати цей ситний салат. Він має дуже апетитний зовнішній вигляд і несподіваний солодко-солоний смак. Ви можете подавати його на підносі, але приготувати і створити оригінальність необхідно в зйомній, спеціальній формі. Отже, спробуйте готувати крабовий листковий салат і насолоджуйтеся результатом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крабовий листковий салат" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи4.7 гр.
  • Калорії245 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Виберіть нежирну шинку, викладіть на обробну дошку і гострим ножем наріжте маленькими кубиками. Потім так само подрібніть крабові палички (бажано вибирати продукт не заморожений).

Крок - 1
02

Далі помістіть на плиту невелику каструлю з водою і закип'ятіть. Покладіть в окріп курячі яйця і відварюйте до повної готовності, близько 12 хвилин. Потім остудіть яйця, очистіть від шкаралупи і відокремте в них акуратно жовтки від білків.

Крок - 2
03

Тепер натріть окремо жовтки, а потім і білки на самій дрібній тертці. Всі раніше подрібнені інгредієнти розмістіть по різним мисках. У кожну миску з певним інгредієнтом залийте майонез (краще, звичайно, домашній з високою жирністю) і ретельно перемішайте до об'єднання кожного продукту з майонезним соусом.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте дрібними квадратами. Відправте нарізану цибулю в невелику ємність, добре посоліть, присахаріть і додайте оцет. Потім залийте в миску трохи води і залиште цибулю на час промаринуватися.

Крок - 4
05

Ну що ж прийшов час формувати майбутній салат. Натріть на дрібній тертці плавлений сир і викладіть першим шаром в спеціальну форму для формування салату. Рівномірно розподіливши по всьому дну.

Крок - 5
06

Потім розмажте поверх сиру жовтково-майонезну суміш і накрийте її раніше замаринованою ріпчастою цибулею.

Крок - 6
07

Далі укладіть, знову ж розподіливши по всьому периметру, раніше підготовлену суміш з крабових паличок.

Крок - 7
08

Тепер помийте під проточною водою, а потім натріть на крупній тертці яблуко (в цьому рецепті бажано вибрати фрукт кислих сортів). Викладіть натерте яблуко поверх шару з крабових паличок і розподіліть по всьому салату.

Крок - 8
09

Далі викладіть шар заздалегідь підготовленої шинки і посипте все попередньо подрібненим за допомогою блендера або кавомолки арахісом.

Крок - 9
10

На шар арахісу викладіть, і рівномірно розмажте раніше підготовлену білково-майонезну суміш і заключним шаром буде просто натертий на дрібній тертці курячий білок.

Крок - 10
11

Помістіть салат на пару годин в холодильник, а потім витягніть і прикрасьте зверху заздалегідь нарізаними кільцями перцю чилі і свіжою зеленню кропу.

Крок - 11
12

Розріжте готовий крабовий багатошаровий салат на часточки, як в торті, і поспішайте подати до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -
Бастурма із конини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із конини 120 6 4 з 5 - детальніше -
Салат мімоза класичний з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза класичний з сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска рафаелло з курки - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаелло з курки 45 3 3 з 5 - детальніше -